Två dagars jobb framför mig!

Ja sitter här i soffan och kollar på tv.
Julen 2008 har susat förbi oss och framför oss ligger nu nyår. Har tagit de riktigt lugnt dessa dagar då man varit ledig.
På julafton va vi hemma hos Jacobssons och åt kalkon o grejjer... sen på juldagen så va vi hemma hos Bromans och åt luch och hade allmänt mysigt..!
Sen på Annandagen va vi inne i stan fram o tillbaka. Mkt folk pch hitta inget.... Sen så kom Bromans ut tll oss och så gick vi ner till Truvebadet och hade me ett sånt där litet campingkök och koka korv.. haha!! Men de va mysigt!
Så gick vi hem och kolla på tv, spela spel, sjöng singstar och åt mat å drack öl o vin o grejjer!
de va en riktigt helmys dag =)
Lördagen gjorde jag absolut ingenting och det var så otroligt skönt att bara vara!!
Idag så bakade jag o mamma bröd och så åkte jag hem till stan å va ute å gick me Alex å de va himlans trevligt må jag säga ;) Nice nice^^


Ja de väl typ denna ledighet i korta drag!!
Nu e de jobb i två dagar sen så är jag ledig i 12 dagar =D  Så snartbär de av till Trysil och allt va de innebär!!!

Menska väl skriva lite innan jag åker me antar jag!!

Snart e de sovdax!!

Pusshej

AC/DC

Sitter just nu i min nya soffa som vi hämtade i Skövde idag!! =)
Pappa o Chrile va så snälla som hjälpte till att bära fär de skulle jag nog inte orkat och dom va nog ganska slut dom med kan jag tro! Men jag har iaf tagit bort all plast och kartong och satt ut soffan så som jag vill ha den!
Nu ska jag bara fixa sladdarna bakom soffan me... sen så e nog allt på plats här inne! Ja, lite smågrejjer kvar men inget som man behöver hänga upp sig på.

Sen en anna rolig sak! 

Jag ska på AC/DC!
Jag har faktiskt aldrig lyssnat på dom men man har ju hört talas om dom och hört vissa låtar sen man va liten.... och nu så ska jag till Ullevi när dom spelar där! =)
Ska bli kul kul!!!!

Hepp nu kanske man skulle gå å sova.. är ju ledig imorn men känner att jag inte behöver sitta upp bara för att....
Imorn ska jag parta lite! Trevligt^^

Gonatt alla söta!

Pussar

Har ingen bra överskrift till detta inlägg!!

Sitter här hemma framför tvn och är sjuk. Har varit hemma igår och är hemma idag men imorn ska jag jobba igen. Haft feber och ont i halsen men feberna har gått över nu men de känns som att de börjar sätta sig i bihålorna som de ALLTID gör...jag blir så trött!! Men man kan ju hoppas att det går över snart iaf. Inge kul å va sjuk även om de e skönt å va lite ledig men man sover ju mest.... så de blir lixom bara långtråkigt!
Va i Göteborg i fredags med Alex. Vi va på Jul på Liseberg.... De va faktiskt ganska fint med alla dessa tusentals lampor. Men de skulle vart ännu finare med lite snö måste jag säga. Sen i lördags åkte jag med nåra vänner till Steungsund och va på bröllop. Dom va sååå fina^^ Riktigt trevligt va de. Nog för att man va trött efter att ha dansat å fixat till halv fyra men de va de värt!
Snart så är det julledigt! Ska bli skönt. Kanske att de kommer lite släkt å hälsar på... inget bestämt va jag vet... men de har varit prat om de iaf... Men de skulle va lite kul om de kom nåra.
Sitter just nu och kollar på Våra bästa år. Snacka om att det är ett riktigt töntigt tv-program! Dom pratar mest bara för sig själv å de händer lixom ingenting.... Tur man kan välja om man vill kolla på de lr inte... hihi =)
Kollade runt lite på Komvux.. lite olika utbildningar å sådär.... Hitta en som bara är 50p. Ergonomi. Skulle va lite kul å plugga lite men jag vet inte ur nåt funkar med de där o jobb samtidigt så de blir till att kolla upp de. Vad jag förstår så är inte 50p så mkt så man borde kunna jobba samtidigt. Aja, de får kollas upp! Sen vet jag att det finns en utbildning till Trädgårdsmästare i Skara och på Orust. De kanske skulle vara roligt =)
Snart är det även dax för Trysil-resan! Hmm... vet inte riktigt hur jag känner inför denna resa. Men de kommer nog bli kul, bara de att jag kan verkligen INTE åka skidor! Men man lär sig väl.... hoppas jag =)

Jag hade en väldigt underlig dröm inatt.... Kan inte riktigt förklara den....

Nu ska jag ta tag i mitt liv här och göra nåt nyttigt. Kanske stryka mina kläder som jag tvätta för två veckor sen typ... Kan vara en idé! Och byta lakan ska jag me göra!!
Efter nyår ska jag bli en bra männsika men fram tills dess ska jag bara latamig!!

Pusshej

Orka!

Nu lägger jag ner de här för ett tag. Jag har ändå inget att skriva....
Återkommer kanske om ett tag igen...

Till sist vill jag bara säga till en viss person därute..... Jag e grymt besviken på dig!!! Trodde inte jag skulle bli de... men det är bara för mig att inse fakta... Synd!

RSS 2.0