Älskar helger...

Har haft en jättebra helg verkligen! Toppen!
Lugn och skön men alldeles för kort....
Hur som helst. Mamma kom hit i fredagsmosse och så åt vi frukost ihop. Mysigt va det. Sen gick vi ner till stan o så kom min moster och joina oss. Så käka vi lunch på 3B. Fortsatte en stund på stan och sen så tog jag bilen och åkte hem.
Ringde till ComHem och sa upp mitt bredband hos dom och så sa jag upp min hemtelefon me. Så       1 mars 2010 har jag ingen hemtelefon längre.... och så fixade jag Telias Mobila Bredband! Tjohoo! Kommer bli toppen. Nu kan jag ta med mig datorn ä överallt och ändå ha internet. Feels good! =) 
Sen så ringde Elin och fråga om jag ville komma på kaffe =) och såklart ville jag de =)
Så jag åkte till henne och så tjöta vi en stund och sen hem o fixade iordning mig lite och så bar de iväg till Harrys.
Där träffa jag Emilia och så käkade vi Fläskfilébuffén. Gott gott! Och sen efter en stund kom Emelie. Så satt vi där och prata lite men så blev de segt så vi drog hem till mig istället. Kollade på Idol och planera lite Lasse! =)
Blev en relativt tidig kväll men dock så trevlig! Mysmys!^^
I lördags sov jag väääldigt länge men skönt va de. Tror de e att jag inte är riktigt pigg och hundra frisk. Känner mig hängig men de går nog över. Har småfeber hela tiden men känner mig inte sjuk på de sättet. Jättekonstigt är det!!
I alla fall. Moster min ringde och så va vi ute en sväng tillsammans me nåra andra ute i Väla. Trevligt trevligt va de! =)
Så kom jag hem. Bytte om och så kilade jag till moster. Hon klippte lugg på mig och det blev bra. Kul att göra små förändringar ibland... men hon ska få klippa lite till för den e liiiite lång....
Så kom mamma å pappa me. Vi åt mat och hade de allmänt mysigt bara. God mat var det me^^
Sen körde jag hem mamma o pappa och så passade jag på att sova kvar där... hehe....
Fick gofrukost imorse. Har installerat mig nya bredband me idag... men ingen ide att använda de just precis nu eftersom jag redan har mitt vanliga i lägenheten. Så de e väl mest om jag går nånstans jag använder de nya. I af under 2 veckor nu.
Så lagade jag o mamma mat sen. Gott gott! Kyckling o klyftpotatis... de e grejjer de!
Ja nu sitter jag här. Har duschat och tagit på mig mina nya pjamasbyxor. Jättestora och jättelånga =) Göörsköna! Och så raggarsockar på de! Oh Yeah! =)
Veckan som kommer nu blir lång känns de som...
Imorn så blir det jobb och utbildning på Villa...
Tisdag jobb och så jobba på Villa på kvällen....
Onsdag ska jag jobba och tvätta hela kvällen....
Torsdag jobba och så packa....
Fredag åker vi till Halmstad och så äre bröllop hela helgen!
Rolig vecka framför mig men saker varje dag... iofs ganska bra, tiden går lite fortare!
Och jag har beslutsångest!!! Vet inte om jag ska åka me mamma o pappa till min faster över julhelgen där eller om jag ska va hemma..... svårt svårt svårt!!
Btw så har jag skaffat Skype me! Får vi se hur de funkar sen... =)
Nu ska jag antingen fortsätta kika på TV  eller så ska jag lägga mig och läsa en bok. Vi får se....
Sov så gott inatt och hoppas att ni haft en trevlig helg allihopa!

Pösspöss!


Harrys, here I come!

Fredag idag = UNDERBART!
Som jag väntat!!
Mamma kom imorse klockan nio å så fika vi frukost ihop. Mysigt!^^
Sen bar de ner till stan. Jag köpte en ny liten väska som jag spanat på i nån dag nu..hihi! Så nu är jag glad!
Sen så har jag sagt upp mitt internet o hemtelefonen hos ComHem! Känns så skönt! Ska bara ha kvar tvn där så jag har nåt att kika på..hehe!  Och så har jag skaffat mobilt bredband hos Telia istället. Billigare + att jag kommer kunna använda de mkt mer än vad jag gär nu. Nu är jag ju tvungen att vara hemma lixom. Nu kan jag sitta vart som å surfa!
Nee... måste mog kila. Ska käka me Emilia på Harrys snart. Emelie kommer oxå! Längesen jag träffa henne faktiskt... men snart ska vi upp till henne å gå på Lasse! Ska bli mys!

Nu ska jag dra mig!

Ha en trevlig kväll alla!!

Pösspösspöss

DH såklart!

Paus i DH...
Nu vill jag ha imorn efter jobbet!
Känner inte för att gå hem till lägenheten längre för att de e rörigt och de ligger kläder högt och lågt och köket ska vi inte tala om! Har helt enkelt inte orkat eller hunnit... men imorn innan bandyn så SKA jag städa ordning här! Ska låna lite moppar från jobbet och så.. så de blir riktigt rent här igen!
Så kan jag även meddela för er söm är intresserade att jag kommer få så fina ärr igen på mina ben! Efter betten! SUCK!

Hur som helst... de jag egentligen skulle skriva här va en fråga....
Jag tänker säga upp minn Com Hem och skaffa mobilt bredband... men behöver då lite råd....
Vad ska man välja för operatör?
Funderar på Telia så har jag allt inom telia sen istället.. mobilen och så...
Ah, nån som kan säga nåt om mobilt bredband är välkommen att höra av sig!

Pöööss


Trååååk....

Uscha va deppig man kan bli när det bara är grått och trisst ute. Ingenting är kul. Man vill bara bädda ner sig i sängen och vakna om en månad igen och hoppas på att det är snö!
Sen kan jag somna om igen och vakna till sommaren.... Hade varit perfekt!
Uscha! Depp Depp Depp!
Men ah, december kommer nog gå ganska snabbt! Borta nåra helger och sen så äre nytt år! Tiden går fort!
Hade väsrsta mardrömmen inatt... först vakna jag av min onda hals och jag vakna av att jag knappt kunde andas för jag kunde inte svälja. Jätteknäppt vare... sen vakna jag och hade drömt massa hemska saker. Va inte alls glad när jag vakna! =(
Vilket roligt inlägg de här måste vara att läsa... NOT!

Vill verkligen tillbaka till Egypten NU.
Trivdes verkligen där!
Bara få vara och slappa i solen. De e inte ofta man kan göra de... inte ens på semestrarna henna i Sverige! Har iaf bestämt att jag ska dit nästa år me! De va verkligen en toppenresa!

Imorn iaf så äre bandy igen!
Wohooo!!!
*LÄNGTAR*

Sitter hos min moster nu... inväntar mamma o pappa!
På fredag tänker jag dra med min mamma på stan. Kan va lite mysigt att gå på stan me henne för en gångs skull!^^
Aja,ska sluta nu.... ska gå och dra ett gammalt täcke över mig!
G o n a t t ! ! !
Adjöken!


Jannike = Stans klant!

Jaha, då är snart måndagen över, vilket känns braaa för idag har allt blivit lite hipp som happ!
Jobbet har gått ganska bra, eller det har gått bra, men när vi skulle städa våra trappor.. tror ni inte att jag ramlar då eller!
Ska göra de sista i trappuppgången och så helt plöstligt så bara ligger jag i trappan och sopskyfflen har flygit all världens väg och sopborsten åkte in i armen på jackan och satt fast där. Jag slår i två trappsteg och på de tredje så åker jag ner... sådär som man brukar sätta sig i trappen o åka ner ni vet... Ah vilken syn! Och Elin bara garva, iofs gjorde jag de me... haha! =)
Så kan det går när inte haspen är på!
Sen på väg hem så satt jag på cykeln och då far foten helt plötsligt av pedalen. Så jag åker nästan av cykeln... !
Sicken dag!
Kom iaf hem och så bytte jag om och sen ner till stan o träffa Elin, Emilia o Sofia!! De va riktigt längesen nu.. och det var så rolligt så!^^
Gick även lite på Åhlens. Ska köpa presentpapper och slå in lite skokartonger.. =)
Neee man kanske skulle ta och gå och lägga sig och läsa lite bok! Ja de tror jag nog att jag ska göra... och hoppas att halsvärken går över!

Ha det så bra och puss o kram på er!


Åter hemma... och de gillar jag INTE!

Jaha, då har man varit hemma en dag och jag vet inte alls vad jag ska tycka om de. Känns depp att komma hem igen. Man kommer in i sina vanliga rutiner på en gång verkligen. Tvätta o laga mat! De e vad jag gjorde igår. Inte kul alls!
Men veckan i Egypten har verkligen varit SÅ bra!
Vi har haft kanonväder heeela tiden. Runt 30 grader och klarblå himmel. Inget att klaga på alls om man jämför med vad som varit hemma...regn!
Rummet vi hade va jättefint. Vi hade lagt till lite pengar så vi fick havsutsikt och de fick vi verkligen. Satt på balkongen och såg solnedgången varje kväll med lite vin till som vi hade smygtagit upp till rummet...hihi!
Första dagen när vi va där så la vi oss på solstolarna och vi hinner knappt lägga oss ner förens de kommer en massagekille och vill att vi ska få massage. Vi är bestämda och säger nej men han ger sig verkligen inte.... dumma som vi va så gick vi me på att få en helkroppsmassage gratis, trodde vi...men de visade sig att de inte va gratis! Haha! Aja, vi blev nåra hundra fattigare men nu i efterhand så vare värt de. Såå skönt vare!
Araber i dessa länder är verkligen inte vad man är van vid hemma. Vart man än går så stannar dom upp, kollar på en å frågar om man har pojkvän eller är gift. Man vet inte riktigt vart man ska ta vägen till slut. Men dom är aldrig otrevliga. Men efter ett tag blir man lite less...
De va speciellt en kille i baren där vi hängde mest hela tiden... Han gav mig en drink första dagen, och på skummet hade han gjort ett rött hjärta och sa att den är speciellt för mig. Oh tackar! Den va inte god... men men.... iaf, sen ville han åka till Naama Bay med mig och dricka drinkar. Nej sa jag så klart... kan ju inte åka bort med nån jag inte känner och speciellt inte i Egypten. Mamma!
Hur som helst. Han gav sig inte. Fråga varje dag. Blev sur på mig en dag me bara för att jag hade pratat med en annan bartender i en annan bar... Men vad ska man göra då. Peka på en drink man vill ha... jag måste ju prata!  Sen dagen innan så stanna han mig och sa: I love you! Why can't you understand that?  Man bara ööhh... okej?
Han va lite mysko.... samtidigt som han va ganska kul... hehe!
Sen en kväll gick vi in i nen liten liten shop som va inne på hotellområdet... Såklart drar dom in oss i butiken och börjar visa ALLT dom har. Kryddor, vattenpipor, kameler... ah allt.
Och sen tycker ena killen där att jag har blivit lite röd av solen så då tar han nån gegga å börjar smeta in i ansiktet å massera, mitt i butiken! Haha!! Så om han nu tyckte jag va röd när jag kom, hur såg jag då inte ut när vi sen gick! Ah, man får va me om mycket iaf! =)
En dag åkte vi in till Old Market och gick lite å kikade i små shopar. De e samma sak i varenda shop och alla drar i en och vill att man ska kolla. Köpte nåra "arafat-scarfar" iaf. De va de enda jag köpte.  Man blir lite stressad av alla som drar i en så de va tur att vi inte va för länge.
Ah, vet inte riktigt vad jag sak skriva mer. Resan har iaf varit väldigt väldigt bra! Värd varenda öre jag la ner på resan! Har bestämt mig för att jag ska åka tillbaka, till samma ställe. De va verkligen semester. All-inclusive och allt. Ah, har haft de toppen iaf!
Eftersom de varit så soligt så har man inte tagit sig tid till att ha sovmornar så svensk tid har jag gått upp klockan 6 varje dag! Klockan 7 i Egypten. Sen har man bara slappat i solstolen! Göttgött!
Så idag, första gången på en å en halv vecka så hade jag sovmorron! Vakna klockan 12... wohooo! Varå förstöra dagen... men de va skönt att sova lite!^^
Nepp... nu ska jag inte sitta här mer. Blev ett konstigt inlägg om araber men jag kan ju berätta mer för den som vill veta...
Nu ringde mamma precis å frågade om jag ville med hem till Filsbäck o äta... å jaaa de vill jag!
Ha de bäst!!

Pussar!


Egypten nästa!

Då va allt packat... förutom tandborsten och plattången som jag ska packa ner imorn efter att jag använt klart de!
Ja, imorn bär de av till Sthlm och Arlanda!
Kommer bli så skönt faktiskt! Komma bort från Lidköping, Sverige... Bara bort bort bort!
Känner mig lite lagom less på allt så en resa sitter perfekt! Och hur glad kommer jag inte vara när jag kommer hem igen! Wohoo! Nya krafter och nya tag!
Slutade tidigt idag...halv ett närmare bestämt och tur va väl de. Har gått i ett sen jag kom hem! Lixom fixa de sista innan man åker.
Men nu ska de vara klart då, i stort sätt. Imorn får jag gå upp kl 4.00 så jag hinner tvätta håret o föna o platta... kanske hinna ta en macka me... och så börjar jag ju halv sex imorn me! Så jag kommer sova skönast på väg upp till Sthlm!^^
Va på bandy förut! Fick följe av Alex^^ (inte på själva bandyn utan dit)
Villa vann mot Hammarby med 5 - 2 ! ! ! !
Jaa.. hoppas verkligen att de håller i sig nu grabbar! ;)

Får väl se om jag får tag i nån gratisdator nere i utlandet.. får jag inte de så bloggar jag när jag kommer hem igen!
Ni får iaf ha de sååå bra här hemma, för de ska jag ha iaf :D

Pussar på er alla därute!


Dagarna som kommer...

TISDAG: Jobba - Stan - Packa - Filsbäck = FULLSPÄCKAT!

ONSDAG: Jobba - Packa det sista - Ev träffa Alex - Bandy = FULLSPÄCKAT!

TORSDAG: Jobba - Åker till Stockholm....

FREDAG: Åker till EGYPTEN! =)


Oh Yeah!!

Helgen är snart slut! Men den har varit otroligt bra måste jag säga!
Haft så mysigt så... med mina vänner!^^
Har hunnit med en massa saker känns de som!
Jaha.. veckan som kommer då...känns som de händer en massa massa fram till torsdag!
Ska bli skööönt me semester om en vecka kan jag säga!
Och då bär de av till soligare breddgrader!
På onsdag äre Villa igen. Ser fram emot de! Älskar å stå å kolla på matcherna, även om man fryser knäna av sig.. men de äre värt! Det hör lixom vintern till på nåt sätt! Och så spelar dom ju mot Hammarbt me, så de kommer bli spännande! =)
Dom har btw vunnit 3 av 3 matcher nu och leder tabellen! Wohoo!!
Nee nu ska jag kika klart på Gossip Girl o så ska jag lägga mig i tid ikväll OM det inte är nån bra film på tv  ikväll å de kan jag väl tänka mig att det inte är!
Haja... natti natti på er!!

pösspöss


Fredagen är snart över men först.....

...ska jag hem till Alex Niclas o Neo på en myskväll och sjunga sing star o kolla på Idol!
Så längesen jag umgicks me henne nu så de ska bli riktigt skojjigt! Saknar henne även fast hon bara bor nåra hundra meter bort.....^^
Så det ska iaf bli kul... och Neo lär väl visa om han tycker vi sjunger bra eller inte! Hihi! ;)
Idag va jag upp halv åtta! Wohooo!! Varför sova bort hela sin lediga dag för? Iofs så är det skönt att sova men man blir nog inte piggare av att sova till elva som jag brukar så idag har jag hunnit med endel "nyttiga" saker!  Känns bra måste jag säga!
Har även hunnit med att städa upp här hemma så förhoppningsvis så håller jag lite ordning nu....
Har ju köpt en ljusslinga som jag satt upp på balkongen... de e så fint! Så mysigt på nåt sätt i detta mörker...^^
Kents nya skiva kom ut idag... gick å titta lite på den och kände på den  men jag får nog köpa den till nästa lön! Får nöja mig med att lyssna på den på Spotify ett tag till... men nu går skivan runt runt runt.... Vill ha februari NU! Då ska de bli kul! =)
Villa Bks första hemma match va ju i onsdags och även min premiärmatch som publikvärd! Gick fin fint... både för mig och för laget. Villa vann mot Sandviken (ett väldigt bra lag annars) med 8-5!
Bra gjort Villa!!
På lördag äre bortamatch mot Vetlanda och på onsdag så äre hemma igen mot Hammarby!! Det blir en riktigt spännande match!! Weeeiii!!
Ne, nu så ska jag ta och ta på mig jackan och möta Alex o Neo så ska vi ta en liten promenad!

Ni får ha en trevlig helg alla.... så ska jag skriva ett litet inlägg imorn igen kanske... om ni har tur ;)

Pösspöss


Tidsfördriv....

1. Hur gammal är du om fem år?
27 år
2. Vem var den senaste du träffade?
Pappa, mamma o moster
3. Hur lång är du?
174 cm
4. Vilken var den senaste film du såg?
Bordertown...
5. Vem ringde du senast?
Mirtha
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Till pappa: "Okej! *tummen upp* :) Kramar
7. Vad är dagens planer?
Kolla klart på de jag tittar på och sen sova!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Gifta
10. När såg du senast din mamma?
Idag
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå/Gröna
12. När vaknade du idag?
04.30... men klockan ringde nåra ggr innan jag gick upp!!
13. Har du någon gång hittat en katt?
Varå hittat? Kanske.. beror väl på...
14. Vilken är din favoritplats?
Mombasa^^
15. Vilken plats föredrar du minst?
En kyrkogård...de e så lessamt!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis i STOCKHOLM <3
17. Vad skrämde dig som barn?
Ingenting direkt tror jag...
18. Vem fick dig att skratta senast?
Johnsson tror jag! =)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Jaaa....
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med...
22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra^^
23. Har du någon gång spytt på fyllan?
Kanske de kanske....
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Riktigt mysiga Raggarsockar!
25. Är du social?
Beror på tror jag...
26. Vilken är din favoritglass?
"Birgers-glass"
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
En resa med "all-inclusive" till ett varmt land och så skulle jag köpa mig en lya i Sthlm!
28. Tycker du om kinamat?
Ne, thai ska de va!
29. Tycker du om kaffe?
Vilken dum fråga! Svar JA!
30. Vad dricker du till frukost?
Kaffe
31. Sover du på någon särskild sida?
Helst vänster eller på magen...
32. Kan du spela poker?
Nja...
33. Tycker du om att mysa?
Klart
34. Är du en beroendemänniska?
Vet ej... tror inte de...
35. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Icke
36. Vill du ha barn?
Kanske... och i så fall helst tvillingar så slipper man föda en sådär hundra gånger...
37. Kan du några andra språk än svenska?
I skolan läste jag engelska, spanska, italienska, teckenspråk, latin o franska... men de som sitter e nog engelskan..
38. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej
39. Föredrar du havet eller en pool?
Havet! =)
40. Vad spenderar du helst pengar på?
Onödiga saker...
41. Äger du dyra smycken?
Njae... nåra ringar för nåra tusen!^^
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
En chilinöt
43. Vem är den roligaste människan du känner?
Känner väldigt många roliga människor!
44. Välj ett ärr på din kropp?
Ett på benet. När jag skulle gå balansgång inne istan en gång. Jag tappa balansen och slog i knät och de börja störtblöda! De finns nog nåra som kommer ihåg den gången!  Hahaha!
45. Vad har du för ringsignal?
KENTs Vy från ett luftslott
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
Kanske... isåfall sitter dom på nå dockor nere i källaren..
47. Flirtar du mycket?
Nej
48. Vart togs din profilbild för din blogg?
Hos min moster tror jag...
50. Har du fått fortkörningsböter?
Näääj
51. Vilken var den senaste bok du läste?
Camilla Läckberg: Tyskungen... håller på me den nu...
52. Läser du dagstidningen?
Jaaa... men kollar mest lägenheter i DN =)
53. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej!
54. Dansar du i bilen?
Nej.. jag sjunger! ;)
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Rix FM
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Villas matcher för iår!
57. När var du i kyrkan senast?
Imorse när jag städa Sigfrid! Haha!
58. Vad ska du göra nu?
Prata lite me Alex o kolla film!


Pusspuss!

RSS 2.0