Vin, resor och sång med betoning på Å.....

Hajjemän...sitter hos moster min och dricker vin och tittar på resor som vi ska göra men de FINNS INGENTING vi vill haaaaa juuuuuu!!!!!
HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!
Bajs!
"Scener ur ett äktenskap" ska vi snart gå och se... vilket kommer att få oss att inse att livet som singlar är det bästa som någonsin hänt!
Det blev ett väldigt suddigt inlägg här nu....
Tack o adjö.....ses i dimman gott folk!

PÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSS!!!!!!!!!


Lördagmorgon!

Har precis kommit hem från Filsbäck. Körde ju hem mina päron igår från deraslilla galej så jag passade på att sova där oxå... få lite frukost och så! =)
Skulle hjälp till att sätta upp tak i dag men de ska göra de senare idag så jag hinner inte de....
Igår så kom Emilia hit. Vi kika på Idol och käka morötter! Försökte koppla lite men de sket sig rejält! Va arg man kan bli eller... kan de inte bara vara EN sladd så hade de vart mkt enklare!! Men men..... skit samma! =)
Gjorde en Playlist på Spotify på pappas dator men nu när jag logga in här hemma så är den borta! IRRITERANDE!!
Nä, om man kanske ska föna håret och sen börja måla lite på tavellisten! Har kommit på att de e mkt roligare att göra saker själv än att köpa de klart.... även om  de e mkt enklare att köpa sakerna klara å hela...
Vill åka till Skövde en sväng... men inga kan! Å själv e ju pissetråkigt å åka.... aja, vi får se hur de blir me de hela... vill dit iaf!

Nu ska jag fixa till mig lite så får vi se vad som händer!

Pösspöss


Sovmorgon!^^

Vakna första gången klockan fem. Fattar inte varför klockan ringde då... har ju inte ens ställt den lixom?! Men hur som helst.. jag somna om! Vakna igen vid kvart över elva eller nåt sånt. Sova är det bästa som finns^^ Men de e inte så kul. Man missar ju så mkt av sin tid på nåt sätt... men hur som helst. Jag sov gott och jag tror jag behövde sova. Somna me smink igår så jag såg inget när jag vakna.. haha! Sjukt fult. Sen skulle jag skicka iväg ett mess men så skicka jag fel...suck! Som tur va så stog de inget "hemligt" och så va de inte direkt nån farlig person att skicka fel till heller så.... så kan de gå! =)
Elin va här igår. Lagade taco och drack lite vin och satt mest o prata o lyssna på musik! Ibland så äre faktiskt himla skönt å ha nån eller några som man bara kan prata av sig om allt med. Som igår. Prata prata prata och efteråt så känns allt mkt lättare. Livet känns lättare och framförallt mkt roligare. Prata bort de där som på nåt sätt ligger och stör en.
Sååå... idag är jag glad.. haha! =D
Nää men inte för att jag brukar gå runt å sura men ibland så blir de för mkt. Tror inte jag är ensam om de!
Va ju å träna igår me! Himla skönt är det! =) Nästan en o en halv timme blev de. Så på söndag ska jag träna igen! Tummen upp för de =)
Jahaaa... vad händer idag dåe? Just nu så ska jag väl bädda å lite så..
Blir en ganska lugn kväll för min del.... Elin o Emilia kanske kommer hit eller om jag går till nån av dom.
Ska va chaffis till mamma o pappa som ska ut på galej... så eftersom jag ändå är ute å kör så äre bara å höra av sig om nån behöver skjuts! =)
Vill koppla ihop mitt surroundsystem me.... helst precis i detta NU... men de får vänta. Ska nämligen få hjälp me de men jag vet inte när... å tjata de vill jag inte heller...så vi får väl se när det blir av då....
Nu ska jag fixa håret... sminka mig... bädda... och lite till =)

Ha det bäst idag!!

Pösspöss


Tvättmaskin! =)

Ja, idag har jag varit å kollat på en tvättmaskin... och jag har bestämt mig för vilken jag ska ha och imorn så besäller jag den! =) Så idag är jag lycklig. Äntligen säger jag!!
Vad har hänt annars idag då? Har inte hänt så mkt. Jag har jobbat och så hem. Äta lite å slappa i soffan. Så ringde jag pappa och så följde han me å kika på tvättmaskinen då.
Sen skulle jag egentligen gått och tränat men jag har haft så ont i mitt ben idag. Typ sådär som att att jag ska få kramp eller nåt. Så de blev inget eftersom de lixom e benen man håller på me.. haha!
Så jag o Elin tog en kopp kaffe istället och så nu har jag duschat o tänt en massa massa ljus på balkongen...mysrys!^^
Gillar när de blir vinter. Kallt och så lite snö på de... inte för att vi har snö nu men det är kallt. De gillar vi!
Sitter å kikar lite på "Bonde söker fru"..... det är sådär....
Imorn så blire jobb... kanske ska träffa Alex och så blir det träning lite senare =)
Och på kvällen blir det vin o tjejsnack me Elin! Är ju leeeedig på fredag! Får passa på lixom innan jag börjar jobba fredagar igen... om det nu blir så.. har vart på tal iaf!
Aja... kanske skulle ta å lägga ner här och sova eller nåt! Börjar tidigt imorn men nu såg jag preciiiis att det är en svensk serie på tvn ikväll så de blir väl till att kika på de innan jag sover!

Men hur som helst... ha det så bra alla!!

Pusspuss


Träning på G!!

Ska snart kila å träna... men tänkte slänga in ett litet inlägg först =)
Igår spelade jag innebandy... jag höll på å dö kändes de som!
Och nu ska jag me iväg o träna på Sirius.... har fårr ett gratiskort i två veckor så jag måste ju utnyttja de nu!  Ska kila nu...
Får skriva sen när jag kommer hem!!
 Pöss


Big Appel...

I går så vakna jag halv elva och fortfarande va jag sjukt trött.... uscha. Sov antagligen för mycket  eller nåt..
Åt lite ägg och så fixa jag hemma lite. Så kom mamma och hämta mig och så stack vi och hämta min byrå!! Wihooo... så nu är den på plats i min hall iaf =) Och det blev sååå bra!!

Hmm.. tror att mn dator håller på att knäppa till sig riktigt rejält.. iaf internet. Bloggen är inte som vanligt och facebook är verkligen inte som de ska va...Skumt!!

I går kväll så blev det lite käk på Stadt! Fläskfilébuffé. Gott vare. Nåt glas vin till de. Sen blev de allsång med sånna häften.. haha! Ah, sjöng gjorde vi iaf. Men det blev en tidig kväll.. skönt! Hemma runt 23 och då gickjag och la mig och vankna nu för en timme sen kanske. Sover så länge och väldigt hårt känns de som. Kanske att man behöver sova på nåt sätt....

Hmm.. vad ska jag göra idag då? Joo... blir till att åka till landet och hämta ett vardagsrumsbord kanske.... och bära ner lite skåp och så som jag inte längre ska ha i lägenheten...

Sen kanske jag ska på innabandy eller bandy, jag har inte bestämt mig än, men de lutar åt att det blir innebandy. Ska ju hem till nåra ikväll oxå så jag vet inte vad som hinns med... som sagtr vi får se!
Nu ska jag nog ta och göra mig ordning och dra mig....
Ha en bra dag i dag alla!!!

pusspuss


Helgen ligger framför mig nu =)

Min nya drog är: Mörk choklad med Citron och Ingefära!
Den är så sjukt god... Prova den!!!
Hur som helst... dagen har varit bra! Gillar torsdagar för de e rätt lugna. Inga direkta jobbiga jobb och så slutar jag halv tre och efter de e de bara helg i tre dagar! Så skönt.
Efter jobbet idag åkte jag och Elin till Trollhättan.. Köpte en ny tröja och två par örhängen och så tog vi en fika. Lite mysigt att bara åka iväg en sväng sådär :)
Sen nu ikväll så kom Elin hit och så fixa vi taco och sen så kolla vi på film.
"Två bröder - en skuld" Ingen bra film alls!
Imorn så ska jag hämta hem min byrå och göra lite fint i hallen.
Sen på eftermiddag/kväll så ska jag o Elin till Stadt och äta och tjöta lite.... blir nog trevligt!
Skriver mer imorn... nu ska jag fixa lite!!
Sen kanske jag borde gå och sova^^


Pusspuss


Byrååååååååå......

Min helg har bestått av att renovera en byrå! Men de går framåt! =)
Jag har spacklat, slipat, grundmålat och målat! Än är den inte klar men snart så. Satte på nya ben idag och imorn ska jag köpa nya handtag!
Kommer lägga upp en före och en efterbild här sen så ni får se....hihi...
Ja de e väl kanske de enda jag egentligen har gjort... Varit i Filsbäck hela helgen typ.
Skönt att komma hem till päronen och bli lite ompysslad! ;)
Imorn blir det mera renovera på byrån... och eventuellt tisdag me! Vill lixom bli klar med den... och när jag ändå håller på så kanske jag skulle kunna börja med hatthyllan oxå! Tror jag ska ta och renovera upp mamma o pappas gamla så får dom min som jag har!
Bra att byta lite så slipper man köpa nytt hela tiden och så känns de lite roligare när man gjort de själv me!
Hade tänkt att kanske åka till farmor o farfar i helgen... får se hur jag gör! Mina kära farbror och hans fru hade fullt upp så dom kunde inte följa me dit denna helgen. Kanske att de blir i november då.... vi får se!
Men jag vet inte om jag sticker till dom eller om jag ska gå ut och äta med Mirtha och några till på fredag...som sagt, vi får se!
Hepp happ hopp... man kanske borde sova...?!
Är ju en nya dag imorn me... måndag oxå! Wihooo..... eller inte....
Vill ha klockan tre imorn så jag kan sluta jobbet och fortsätta på min byrå... haha!

Nu ska jag lyssna lite på Kent innan jag somnar och drömma mig bort till februari då de bär av till Sthlm!
Och Emilia, jag har kollat upp nu om hotellet... och finns de plats så får vi bo där! Bra va?! =)
Men de kan vi prata om sen... hihi! ;)

Nä men serru så atte... då ska jag väl sova då för jag upprear bara allt jag skriver hela tiden och det har blivit ett väääldigt konstigt inlgägg de här om ingenting egentligen!

GoooNatt!!!

Pusspuss


It´s great to stay up late...

men på morgonen ångrar man sig alltid att man inte gick och la sig liiiite tidigare än man gjorde...
Hade lite myskväll med film o morötter igår med Elin o Emilia^^
Va först på stan med Elin. Köpte varsin jacka gjorde vi me.
*Tummen upp*
Idag då så vakna jag klockan sju och så gick jag ner till tvättstugan och slänge in tvätt... upp igen och käka frukost.. eller två ägg iaf.. haha!
Idag så regnar de så jag sak väl bara göra lite ärenden på stan. Köpa målarfärg och så där. Ska börja renovera min byrå nu i helgen som jag köpt ni vet...ska bli kul!
Neee varför sitte jag här.. borde göra nån nytta istället!
Till exempel gå och tvätta håret nu innan jag ska ner till tvättstugan igen för de börjar ljusna ute och man kanju faktiskt möta nån i uppgången.... och jag vill ju gärna inte skrämma skiten ur dom! ;)

Happ happ..... Ha en bra dag!!

Pöss


Långtråkiga dagar......

I måndags så kände jag mig sjuk. Näsan bara rinner och jag nyser och de ena med de andra... Men hur som, jag gick och jobba och tänkte att eftersom vi inte har full dag så kanske jag kan gå hem tidigare och vila....MEN... då ska jag helt plötsligt till Moholm på möte. Fortsättning på de dära "eco-driving". Men denna gången va de ett möte/utbildning på 3 timmar. Från kl 13-16.
Så jag fick då "jobba" över och inte gå hem tidigare. Och att jag inte nös bort hela mig under de dära mötet... och inte kan man sitta och nysa rakt ut heller... så man kväver dom och ögonen rinner istället. Värdelöst!!!
Kom iaf hem och då va de bara och duscha och sen till Moster på ett "Herbalife-party". Så där satt jag i 3 timmar och bara nös o snora.. haha! Sen gick jag hem och la mig och sov.
Vakna på morgonen, gick till jobbet, jobba 3 timmar och sen gick jag hem och SOV. Sov heeeela dagen! Riktigt skönt vare. Kände mig faktiskt bättre.
Så flytta jag mig till soffan och där va jag väl fram till en halv elva på kvällen... sen gick jag och la mig i sängen igen.
Vakna idag klockan 12. Och faktum är att jag nästan är frisk. Sitter som vanligt i bihålorna men de e inget ovanligt. Så imorn ska jag jobba. Sen är jag ju ledig på fredag igen så de ska nog inte bli några problem att jobba imorn....
Man får ju nästan lite av dampryck när man bara är hemma och inte träffar folk alltså, samtidigt som de e ganska skönt!
De tråkigaste är att de finns INGENTING att se på tv. Jo Glamour, men hur kul är det lixom...?!
Jag kan ju berätta nåt roligt iaf!
Jag och Emilia ska på KENT!!!  Kommer bli sååå kul!!!
Om nån frågar mig vem/vilka mina idoler är så måste jag nog säga KENT!
Längtar sååå tills den nya skivan kommer, den 6 november! Vill ha november nu... ;)
Ikväll blir det möte med Villa BK. Få se vad det blir. En slags utbildning i säkerhet inför de kommande matcherna. Kommer nog bli kul!
Nu ska jag nog ta och kika lite på Glamour ändå...hehe!

Puss Puss


Veckan som kommer....

Ja, imorn är det måndag igen... men känns ändå som att veckan kommer gå fort för jag har en hel del att göra faktiskt...förutom att jobba då....

Måndag: Jobba och sen hem till moster på ett "må-bra-party"

Tisdag: Jobba och sen hem till Filsbäck och börja slipa på min byrå. Ev, sova kvar till onsdag.

Onsdag: Jobba och kl 18-21 möte med Villa BK

Torsdag: Jobba....... ??? Fika med mina vänner kanske? Någon?

Fredag: Tvätta och sen ut till Filsbäck och fortsätta på min byrå....och laga taco har jag planerat.... Stannar nog kanske där till lördag. Skulle kännas lite skönt att ta de lilla lugna!

Helgen blir lugn för min del.... ingen alkohol alls!! (som om helgen hänger på alkohol... inte så jag menar)
Ska köra GI stenhårt nu... har vart ganska duktig denna veckan som varit men nu ska jag bli ännu duktigare...

Nä, nu ska jag nog sova. Min hals värker och jag är allmänt hängig.. vill inte bli sjuker!

Ligger i sängen och lyssna på P4... den kanalen är verkligen gammeltant-kanal!

Men nu ska jag slänga ihop datorn och sova!

Imorn flyttar Herman in här... får vi se hur allt kommer gå!
*Hihi*

Puss o Kram o Gonatt

Stressad till tusen!

Ja de e vad jag är... Och nu orkar jag inte vara de mer... så från och med nu tänker jag bra göra de jag vill i min egen takt och inte alla andras...jag orkar helt enkelt inte....förlåt!
Va hos en homeopat och han kolla mig i ögonen och sa exakt de jag har problem med, bra genom att kolla i mina ögon. Helt sjukt läskigt! Fick lite piller så nu får vi väl se om jag blir nå bättre....
Helgen är/kommer bli rolig. Idag har det fixats inför loppisen imorn. Hoppas det komemr lite folk och att nån, en endaste liten person köper nånting iaf.. hihi. Sen så va det fixning till studiofotograferingen jag och Emilia ska hålla på med i helgen. Pappa va så snäll så han va kvar ett tag och visade hur alla saker fungerar. De e ett litet pyssel me de hela men de ska vi nog kunna klara av såsmåningom! ;) Så imorn blir det loppis och fotografering och på söndag blir det endast fotografering. Blir skoooojj!
Den här veckan har verkligen inte varit kul alls... eller jo, den har ju haft sina ljusa stunder men måndag och tisdag, uscha säger jag bara! Har varit så arg och förbannad rent ut sagt så att jag inte har smällt till nån är ett under! Vet inte vad det är...
Men nu så har det blivit lite bättre igen.
Och så det där med att jag känner mig stressad. Känns som att jag helst ska vara på femtioelva ställen samtidigt.. och jag oooorkar inte!
Helst så vill jag ibland bara slänga hemtelfonen, mobiltelefonen och datorn åt skogen! Bara vara. Sitta och bara ta det lugnt för mig själv och att ingen ska få tag på mig.... men jag skulle väl få dampryck då antagligen...för jag behöver ju min familj och mina vänner^^
Men nu ska jag sova så det fortare blir imorn! För imorn tror jag nog att de kommer bli kulkul!!! =)

Sov så gott alla!

Pussar!


Blåmärken....

..har jag på benen men jag vet inte riktigt hur de har gått till.... =/
De hände väl igår under bowlingen antar jag.. hehe...
Hur som helst, vaknade upp i Filsbäck igår och så fick jag lite frukost. Så åkte vi till FA och hämtade min byrå... så nu kan jag börja renovera den^^ Ska bli skojjigt!
Sen så fick jag åka me på massa ärenden me mam o pap. Så när jag kom hen igen vare bara till att börja göra sig klar och ändå glömde jag hälften av vad jag skulle göra.. haha!
Klockan 16 träffades vi nere på kontoret. De va jag o Elin och så en massa folk från Skara som man typ aldrig träffat innan.... spela musik o tjöta mest.
Sen kom lite mer folk från Lisch! Puh!
Sen iaf klockan 18 så skulle vi käka på bowlingen. Tacobuffé. Gott vare^^
Verkligen vad jag behövde just då... mm....mat!
Sen bowlade vi i en å en halv timme... sen satt vi å sjöng me till trudaburen inne vid biljardborden! Bra musik spela han! Dans blev de me... haha!
"dansar aldrig nykter"
Sen blev jag o Elin vrååålhungriga så vi gick till parkgrillen o köpte en varsinn hamburgare och sen bra de faktiskt hem. Blev en tidig kväll... men de gjorde inget om man säger så.... Skönt att komma hem till sängen^^
Nu ska jag hämta upp min moster.... ska lite sneare dra ut till Filsbäck och kolla på min lilla byrå...^^
Kanske ska få en Herman... har dock inte bestämt om jag vill han.. .... men kanske... hmmm??? Känns somm att de blir för mkt ansvar... och tänk om jag inte klara de... vi får se! ;)
Nu ska jag dra mig!
Skriver kanske igen ikväll... lr en anna dag!

Puss puss puss


Lösningarnas dag.....

Idag har varit en mkt kreativ dag! Har fått mycket gjort lixom! Gick upp i tid, åt frukost, träffa Rebecka....
Sen så åkte jag hem, fixa lite och så hämtade jag bilen, sen hämta jag upp Elin. Åkte å fixa lite ärenden med henne. Sen bar de ner till stan.
Köpte mig ett nytt linne. Gick runt en stund. Köpte me mig Thai-mat och så gick vi till systemet. Åkte hem till Elins gamla boende och käka.
Sen kom Emelie, så åkte vi till FA-Fyndet... och HURRA! Jag har hittat en byrå! Så den ska jag köpa och renovera upp nu! =D
Sen åkte vi hem till Elin. Emilia kom dit oxå, och så drack vi kaffe och satt och tjöta!
Sen efter ett tag åkte jag och Elin iväg och hämtade lite högtalare till datorn och så åkte vi och hämta en tavla som jag köpt av Elin som jag ska ha i sovrummet och så fixa vi me de en stund.
Åkte tillbaka till Elin och så kom hennes mamma med en "datalösning", alltså ett skrivbord... haha..! Så montare vi ihop de och bar ner de andra skrivbordet i källaren...
Ah, idag har vi verkligen uträttat en hel del tycker jag! =)
Bra vi är!!
Nu sitter jag ute Filsbäck... väntar på mamma o pappa som är ute på galej ikväll!
Imorn så blir de fest med jobbet.. ska bowla! Kommer bli kulkul!!
Nu ska jag lägga ner här och ta och lägga mig tror jag!

Pussar på er!


RSS 2.0