Regnet de bara öser ner.....

Vaknade av ett gulligt litet mms från Alex idag... på lilla Neo! Sötnos där^^ 
Är i Filsbäck nu iaf... mamma o pappa hade gjort gofrukost och kaffe på de!
Så från och med frukosten fram till typ nu så har jag bara slappat..... kollat på tv o inte gjort nåt mer. Det är riktigt skönt att bara vara måste jag säga!
Ikväll blire slappiskväll no1. Film o godis! Hos mig... så de e bara å komma =)
Ha nu ska jag väl göra mig redo här för att kanske bege mig ut om ett tag.....
Pussar!

Helgen är kommen!

Nä jag kan nog inte hålla mig ändå.....
Alex o Niclas fick sin bebis igår, den 29 juli! Lilla Neo har äntligen kommit och han är så söööt!!!^^
Grattis till er <3
  (därför jag va så glad igår)   Moster Jonte!
Ja de har varit jobb idag... inte roligt alls... bara en massa sura miner och de e inge kul alls... Tycker bara att man kan ta sitt jobb lite på mer allvar... och detta är inte riktat till nån personligen utan bara i allmänhet... om nu nån skulle läsa som va me o jobbade idag... =/  Trisst när de blir såhär och jag hoppas att alla kan vara glada på måndag igen.. för nu har jag tagit HELG!
Ska ut till Filsbäck idag igen. Taco ska de bli där och så lite vin på de! =)
Imorn blire film-tajm med Emilia, David, Åsa? o Martin? Ah, det återstår att se vilka som ska med. Jag har inte hunnit kolla me nåra ännu... kanske Emilia har?! =P
Regnet bara öser ner och kan jag inte förstå att Sverigen ALDRIG nånsin kan få ha SOMMAR!?!?!  Varför varför varför?!?!
Sitter o kollar på American Idol.... killen som sjunger nu sjunger "Have you ever really loved a woman?" med Bryan Adams....Mysig låt... så KILLAR, den borde ni lyssna på...hihi.... ;)
Nee.. man kanske skulle ta och lägga ner här så jag är redo när skjutsen min kommer!!
Skriver kanske mer ikväll!

Pussar!

Och en extra puss o kram till Alex o Niclas!!

Glad! =)

Ja de e jag! Väldigt mkt faktiskt!! Men jag kan inte säga mer just nu för då säger jag kanske nåt jag inte får nu...men jag ska snart skriva ut de =)
Har precis kommit hem från päronen... fick grillat^^ har jonglerat på nå rytm-pinnar som pappa hade köpt å när man väl börjat kan man inte sluta även fast jag inte kan =) Ah dom e roliga iaf!
Hmm.... jaha... jag trodde jag hade en massa att skriva här men de har jag tydligen inte...såå... jag kanske slutar nu...
Återkommer imorn igen!

Pussar!

Vill ha SOL och VÄRME, NUUU!!!

Jaa, de vill jag! Vart har sommaren tagit vägen egentligen?!?!
Vill ha sandstrand, bad, sol, värme....allt de där man kan ha på sommaren!
Men i stället får jag tänka tillbaka på utlandsresorna och drömma mig tillbaka till Mombasa... mmmm.... dit SKA jag igen! Egypten va inte fel de heller! =)
Haja, sommaren kanske kommer igen.. vem vet?!
Idag kommer päronen hem iaf... så jag ska ut dit en sväng och grilla^^
Neee, orka sitta här mer nu... nu ska jag duscha, fixa mig, handla och sen dra mig mot landet!
Skriver kanske mer ikväll......
Pussar!

Äggmacka is the shit!

Hamen hamen!! Då va de kväll igen... tisdag kväll...!
Uscha va trött jag har varit idag alltså... fram tills Christoffer o Andreas kom... då blev jag lite pigg igen. Vi gjorde ju iofs inte så mkt alls... dom käka å så tog vi en sväng å vrålåket  =D
Men himlans kul att dom kom och hälsade på mig iaf!!! =)
Har precis ätit en äggmacka och smakat på vinet som jag trodde jag va tvungen att slänga... men pappa sa bestämt nej och jag va bara tvungen för att kolla om de va okej... och guess what... de va de =D
Undra vad som händer imorn då...ingenting antagligen och faktiskt kommer de bli skönt! Händer ju saker hela dagarna så man e knappt hemma längre.... iofs så e de skönt men ibland behöver man en dag för sig själv!
Nu är det bara två arbetsdagar kvar... om jag inte är snäll och jobbar på fredag... skööönt! Så blir det fredag och vipps så är det lördag och U2!!! =D Weeiiii!!!
Nee man kanske skulle ta och gå och soova nu... lr så ska jag kika klart på filmen...vi får se!
Hur som helst så får alla sova så gott och ha de fiiint!!!

Pussar!


Och Jannike hon är trött!!!

Sjuuuukt trött är vad jag är!!! Vet inte vart jag ska ta vägen.... bäst vore väl till sägnen men då sover jag en timme och sen vaknar jag, klarvaken!
Jobbat idag iaf... gjorde våra fasta jobb och sen blev de storstäd för hela slanten! Bra vi är! ;)  Inte de roligaste men de funkar!
Kom hem... duschade och så fixade jag lite käk! Kyckliggryta =) 
Sitter just nu i soffan och kikar på tv. Pistvakt! Haha!! Bäst dom ääär! =)
Inväntar Christoffer och Andreas... dom ska typ äta här!
Haa... nu kom dom! Får väl umgås lite! Hehe!!! =)

Rensat och rensat och rensat......

....så nu har jag typ ingen mat kvar längre... Har slängt nästan allt jag hade i mina lådor!  En hel sopsäck!! Flyttade in i min lägenhet -05 och handlade på mig en massa "bra-att-ha-saker"  som jag idag fick slänga för de gick ut för ett par år sen! Så nu blire till att storhandla nån dag och köpa på mig lite nya fräscha saker!
Sen har jag hur mkt glas och koppar som helst som jag inte vill ha längre men vad ska jag gära med dom.. kan ju itne bara slänga dom heller....lr kan kan jag väl men de känns lite B...!
Hmm... idag så skulle jag, Emmi o Fia gått på räkfrossan på Harrys... men de gjorde vi inte.. hehe... jag å Emmi o Elin gick till Larssons istället och myste till de där!
Å ute bara öser regnet ner... inte kul alls... känns som att man är mitt i hösten just nu och de e inte ens augusti ju...! Känns mindre kul faktiskt!
På lördag beger jag mig till Göteborg och ska kika på U2 =)... hoppas att det är upphåll då iaf! Vill inte ha regn då...
Ne nu kanske man skulle ta och sova lite så man inte är ett vrak imorn, fast jag drack kaffe på en taskig tid så jag e helt speedad....de e inge bra alls.....
Haja, kan ju alltid lägga mig och läsa en stund!

Sov så gott!^^
Pussar!


Tiden rusar iväg!

Uhm...jag är inte så bra på att uppdatera har jag märkt.....
Men nu ska jag skriva nåra rader... =)
Fast jag vet inte vad jag ska skriva riktigt....känns att jag inte har nåt att skriva längre...dagarna rullar på.....
Nova kommer snart flytta... kommer bli väldigt tomt här måste jag säga... vem ska jag nu krama när jag kommer hem =(
Kollade på "Baksmällan" hos Fia igår... haha.. den va bra!!  =) Sen gick vi hit och satt på balkongen o tjöta in på småtimmarna....
Idag har jag städat här hemma... plockat in mina kläder som legat hullerombuller i hela sovrummet...dammsugit och lite sådära.... sen vart ute en sväng me Elin och nu ikväll en sväng me Emmi!
Alex har fixat till min blogg!^^ Thanx!

Jo asså..... va arg jag blir! Nån IDIOT har repat upp lacken på bilen! Varför kan man inte låta andras saker vara? Måste man förstöra för andra? Folk har ju inga liv när de håller på sådär! Nog om de.. jag blir bara arg!

Hmm... gumman skulle haft bebis i måndags så jag går med späääänd förväntan nu! Den kommer nog snart^^ Den verkar iaf trivas i mammas lilla mage^^ Ska bli himla skoj när den kommer iaf!!! =) Längar tills man får se den lilla plutten!!

Ne.. ska sluta för idag och eftersom jag har en ny design på bloggen kanske jag kommer skriva mer.... vi får se ;)
Annars kan ni be snällt om lösen till min BILDDAGBOK så kan ni kika på mina fantastiskt roliga bilder... mohaha!
Janiiiken heter jag där me iaf!

Ska kika klart på filmen här nu.. sen väntar sängen och jobb imorn och efter jobbet RÄKFROSSA!

Pussar!

RSS 2.0