Sommar och Sol!

Måndag idag. Helgen har varit såååå kul!!!
I onsdags så kom ju min kusin. Va nog uppe till halv två och prata. Jag börjar ju jobba klockan sex så de blev inte så mkt sömn =) Jobbade som vanligt på torsdagen. Fick dock sluta lite tidigare. Gick hem och föreslog att vi skulle dra till Smögen. Så på två timmar hade vi åkt fram och tillbaka i hela stan och hämtat grejjer, tankat bilen och så. Så vid fyra drog vi iväg mot kusten!! Hade tänkt att vi skullr sova kvar i Smögen på kvällen och sitta uppe och tjöta och dricka vin men efter att ha ringt ungefär tjugo samtal till vandrarhem och campingar så ringde vi Scandic i Göteborg. Så vid halv tio på kvällen åkte vi till Göteborg =) Jag körde i Gbg. Hade lovat mig själv förra gången jag körde där att jag ALDRIG skulle köra där igen men där sat ajg framför ratten.... Men de gick ganska bra. Så vi ckeckade in ungefär halv tolv. Duschade, drack vin, lyssna på musik och tjötade till fyra kanske hon va... Sen stensomna jag!! Trodde att jag vakna efter fem minuter men då va klockan halv nio så de va bara att gå upp. Gick ner till frukosten och åt lite och sen packade vi ihop ch begav oss till LISEBERG!! Marianne körde denna gång. Skönt att jag slapp och det gick såååå bra!! =) Vi gick in på Liseberg vid kvart över elva och vi åkte verkligen ALLT!!! Och va jag drack vatten lr. Har nog aldrig varit så törstig i hela mitt liv och de försvann inte efter att jag druckit heller. Skulle kunnat dricka upp en hel sjö tror jag! Men iaf. Vi åkte allt. Åt lite mat och hade de allmänt trevligt och mysigt. Sista gången vi åkte Berg och Dal-banan så stog de en i kön som jag tyckte va skitlik pappa... Menjag sa inget förrens Maijan bara.. "Oj va lik han va din pappa". Trodde typ att han hade kommit till Gbg som en liten suprice... men nej då...
Halv tolv på kvällen/natten så begav vi oss hemåt. Vi va alltså på Liseberg i över tolv timmar =) När vi kom hem somna jag som en stock. De e erkligen tröttsamt att köra mitt i natten måste jag säga!
På lördagen så sov vi ut. Blev inte så länge som man hade hoppats. Grannen började dammsuga sin bil =/
Idag gick alltså flyttlasset. De va några stycken som hjälpte till så de gick rätt smidigt. Sen på kvällen så träffades vi morbror och moste o mamma o pappa och åt Thai-mat! Sjukt gott!!! Va hos dom till halv två och sen när vi kom hem till mig jag o Maijan så ville hon bestämt sjunga Sing Star så de gjorde vi fram till klockan tre =/ Men de va trevligt bara de att jag va trött och inte kunde nån låt.... hihi... Men de kunde Maijan!!! =)
Så igår så åkte dom hem. Sa hej då till dom och så körde vi en vända med lite grejjer till huset. Började packa upp lite i skåpen och så. Och mamma o pappa flyttade hem till mig igår. Så nu ska dom bo hos mig fram till på fredag!
Idag så va de jobb igen! Gick bra bara de att de va nog inte min och Elins dag idag. Allt gick bara snett =)  Kom hem efter jobbet och la mig i spffan och somna. Sen ringde Alex och de stack vi å bada och de va verkligen varmt!!! och så handla vi lite.
Lagade kasslergryta till mamma o pappa.. Den blev faktiskt god tycker jag. Sen efgter maten så åt vi en glass från Birgers. Vääärldens godaste glass!!! =)
Nu sitter jag på köksgalvet i lägenheten vis torget och skriver. Dom vill nog att jag ska hjälpa till att flytta så de e väl bara de att sätta igång!
Men jag har iaf heft en VÄLDIGT ROLIG HELG!!!!!!
Puss på er alla!!

Släkten kommer!

Skickade ett sms till min kusin klockan sju ikväll ungefär.... Frågade om hon visste när dom skulle komma... Till svar skicka hon "Vi kommer ikväll vid 22-tiden" =)   Hehehe... jag hade ingen aning om de... Men kuuuuul!!!! De va längesen hon va här nu! Å så får vi ju flytthjälp också... Ska kanske dra med henne till Smögen ör nåt på fredag. Kan ju alltid va mysigt.
Så ikväll har jag handlat, varit och hämtat nyckel till min mosterns lägenhet som sl'kten ska sova i och varit i husbilen och hämtat täcken. Fikade hos mamma o pappa.... Smaskens!
Nä. om man skulle ta och plocka iordning lite innan hon kommer.
Skriver mer en annan dag....
Puss o Kram!

Toodilooo

Hemkommen från jobbet och har hunnit duscha, dammsuga, packa upp och spela gutar hero =)
Solen lyser så jag kanske borde gå ut egentligen...
Så vad har hänt hittills denna vecka då?? Började ju jobba i måndags... Rätt kul ändå!
Igår och idag ahr väl inte jag gjort så mkt. Va och fikade med Daniel efter jobbet idag. Han ska ju flytta till Borås.. Kommer sakna honom! Till helgen kanske min kusin kommer... Skojjigt värre! =)  Och ihelgen ska de flyttas.. Någon som känner för att hjälpa till???? Kollade precis på vädret och de verkar faktiskt som att sommaren kommer nu. Kunde bli uppåt 30 grader i helgen! Gött!
Alex tyckte visst att jag skulle skriva om min semester.. men just nu känner jag inte för de... De blir så mkt å skriva.
Kanske kan skriva en annan dag och sammanfatta lite  :)
Nä om man kanske skulle ta och gå ut... Dumt att sitta inne när solen lyser...
Skriver mer sen!
Pusshej

Jannis is back....

Ja då har man kommit hem igen och även klarat av den första arbetsdagen!
Semestern har varit kanon, speciellt dagarna i Italien.. minst 35 grader och sol! Varmt och skönt!
Ville bara meddela att jag nu e hemma.. och att jag skriver mer häe en annan dag för jag orkar inte just nu..
Sitter så konstigt i soffan oxå.. hihi...

Ha de fiiiint!! Pusshej


RSS 2.0