Back home from Stockholm!

Ja då har vi kommit hem från en heltokig helg =)
Åkte i fredags morse och blev sjutsade ner till stationen av Elin o Elina. Vi hann dock gå till kontoret så vi hade nog egentligen klarat oss själva ner till bussen... hihi!
Iaf.. bussen gick 6.35 och då åkte vi moooot Stockholm =)
Kom fram till Sthlm nåra timmar senare och de regna.. man bara Jahapp... Jättetråkigt + att vi prata så mkt så jag tappa bort  mig så vi gick lite fel. Men till slut kom vi fram till Hotel Diplomat! Vi chekade in och så hoppade lite i sängarna... nääärå! =
Så begav vi oss till Max men faktum är att de smakade skit. Tacka vet jag Skövdes Max. Dubbelt så gott där iaf!
Gick tillbaka till hotellet och gjorde nåt men jag vet inte vad och så gick vi ner till stan. Köpte  oss en varsin svart mössa och sen köpte vi en dagbok o nåra pennor och en limgrej. Så nu ska de skrivas o klistras! =)
Sen träffade vi Dennis och tog en fika ihop med honom. Bulle o Latte! Klockan gick och vi strosa tillbaka till hotellet. Gjorde oss iordning. Lockade håret å sminkade oss å försökte piffa till oss. Vi fick en mkt trevlig överraskning av hotellet... FRI-biljett till baren. Så Alex fick in en drink och jag tog in Champange. Så åkte vi i väg mot Globen!
Ingen av oss va direkt haj på där med tunnelbana så vi va framme två timmar innan musikalen började =) så vi tog lite kort och sen "övade" på att åka tillbaka...hahaha!! =)
När vi va vid Globen första gången så hörde vi en rejäl smäll men tänkte lixom inte mer på de. Så när vi kom tillbaka så cirkulerade de en helikopter över Globen och två polisbilar va där och dom hade spärrat av ett område där och vi vetr fortfarande inte vad som har hänt... lite störande!
Så började iaf musikalen och de va bland de bästa jag någonsin sett!!! Gåshud och tårar kan jag säga. Så mäktigt! Tycker faktiskt att alla borde se den!!! Mkt sevärd!!!! =)
I Sthlm finns de faktiskt väldigt udda människor... finns de ju iofs här med men man upptäcker dom ju mera där eftersom dom lixom går på oss..hihi! Satt två killar brevid oss på t-banan och skratta åt oss tror vi...  Sen mittemot mig sitter de ett annat par med killar som oxå skrattar åt oss... men bara.. Vad har vi gjort? Sen när vi gick av t-banan så vinka dom åt oss å då så började vi skratta  hahah!!
Vi åkte väldigt mkt t-bana denna kväll. Även ett annat gäng som va i en annan t-bana vinkade åt oss och vi bara skratta. Fattar inte hur kul en sån grej kan va lixom !! HAHAHA!!!
Fredagen va avklarad och det va en mkt mkt lyckad dag och kväll!!!
Gick upp tidigt på lördagen och åt en god och stadig frukost! Älskar verkligen hotellfrukostar. Skulle kunna sitta och äta frukost en hel dag... =P
Åkte tillbaka till Globen och tog kort i dagsljus. Åkte upp i Katarinahissen och tog kort. Gick runt vid Mosebacke... Tog t-banan till Gamla Stan. Kollade in Riksdagen och Slottet. Så åt vi tacos på Taco bar! De va smaskens!!
Sen tog vi spårvagnen över till Djurgården! Strosa runt lite. Köpte en glass och tog lite lugnt!!!
Sen träffade vi en kompis till Alex. Mikaela och hennes kompis Andreas tror jag han hette... Trevliga prickar! Stog i kön till Pressbyrån och då e de en tant som plötsligt och från ingenstans säger "Titta inte på mig, titta inte på mig säger jag. Jag bli generad då" Vi bara.. Oooookkej??? Skum tant!!
Kollade in NRJ-festivalen men de va bara fulla fjortisar där så vi gick därifrån. Åkte lite mera tunnelbana =)
Va vid Hötorget och då e de en kille som ler mot oss och flörtar lite men vi bara går. Så hör Alex hur han visslar och står å  vinkar till oss att vi ska komma så vi går och när vi vänder oss om så går dom efter oss så då börjar vi springa och hoppar på första t-banan som står där.... och på den t-banan kommer de en tant med en pappersmugg och säger till alla som sitter där  "Hej, kan ni hjälpa till med några kroner?    Ha en trevlig kväll" Och vi åkte på kanske tre fyra olika tunnelbanor och tror ni inte hon kommer gåendes på som oxå?!?! hahaha!!
Ja detta va en händelserik dag oxå må jag säga. Vi har verkligen sett Sthlm denna dag känns de som. Riktigt roligt har vi haft...
Och så kom då denna dag.. söndag! Åt frukost som vanligt då. Fast natten till idag fick vi sova i enkelrum för alla rummen va fullbokade så vi hade ganska mkt tur om man säger så. Gick upp vid halv åtta och åt frukost och sen började vi gå mot centralen igen. Men denna gången gick vi aldrig tillbaka för nu bar de hemåt. Så efter ett antal timmar va vi tillbaka i lilla Lidköping och jag kan nog säga att "Borta bra men hemma bäst". Skönt att komma bort ett tag men de e sååå skönt att komma hem igen! 
När jag kom hem så tog jag mig en dusch och hällde upp lite vatten i badkaret. När jag skulle tömma ut vattnet så blev de översvämmning i badrummet. De blev stopp i avloppet så de va bara till att sätta sig på golvet och börja skrubba rent och jag tror nog att jag hitta en hel peruk i detta lilla avlopp... Naaajs.. NOT!!!  Sen gjorde jag nåra varma mackor och kollade på BECK!
Nu sitter jag här. Kollar på tv och är trött. Borde nog gå å sova egentligen! 
Imorn e de måndag och på torsdag åker jag igen. Sen vill jag bara va hemma. Man bara flänger runt som en tok. Men jag kommer få kul... de vet jag! =)
Nu ska jag slappa lite i soffan innan jag går å sover....

Tusen tack för denna otroligt roliga helgen min lilla gumma!!!  Kommer jag minns länge länge!! Love you!! (F)

Och till alla er andra... Ha de så bra och sov så gott inatt!!!

Pussar o Kramar på er!

Nu åker vi!!!! =)



Ja nu bär de snart iväg till Sthlm!
Imorn klockan 6 kommer Elin o Elina och hämtar oss och kör ner oss till bussen. Snällt!
Så vad ska vi då göra i Sthlm?
Jo vi ska gå på Mamma Mia musikalen.... Hoppa i sängarna.... Fota och Fota och äta på MAX! =)
Ja vi kommer ha sååå kul!
Vi har ju haft ganska stora problem med boende.. men nu har vi iaf nånstans att sova Fre-Lör... =)
Sen får vi se vad som händer!
Detta blir de sista inlägget på ett tag nu.... Får se om jag skriver när vi kommer hem igen... Men de gör jag väl...
Ska uppdatera er om vår resa =)

NU ska jag kolla så att jag har packat allt..... Ska få låna Alex gamla systemkamera för hon har köpt en ny fin liten sak =)

Haja... Hoppas ni får de bra här hemma oxå.. för vi ska ha de TOPPEN!!!! =)

PussPuss på er Alla!!

Gästbloggning ifrån Alex här!

Jag har en väldigt seg kompis - jannis som ni alla vet (hon som äger denna lilla blogg) ... hon har en gäst hemma så hon har nog inte riktigt tid o blogga - tar ju som sagt rätt mkt tid o blogga! men jag vill bara säga att snart drar jag och jannis till stockholm...YEAAAAAH på fredag HALV SJU PÅ MORGONEN . snacka om lagom trött man kommer vara... vi ska fota o vi ska fota o fota... o se på mamma mia minnsann :) hihi... De kommer bli en otroligt rolig helg de kan jag minst säga... först så händer de konstiga grejer när jag är me folk... så vi kommer nog ha en del o berätta när vi kommer hem! :)

Som t.ex den helgen som var... så satt vi på en PARKBÄNK och vänta tills de kom en som skulle hämta den anden som jag tyckte så synd om... jannis måste tyckt att jag va ett litet freak men vi gjorde någonting bra för den såg inte ut o må jätte bra direkt . men jag fick snacka me polisen i gbg iaf - intressant! :) hihi... Ne jag ska inte trötta ut er me mitt tjöt . skriver inget intressant ändå så att jag ville bara säga att jannis lever fast inte vid datorn för tillfället :P

xoxo / Lawinborg


T r a d e r a

Nu har jag börjat med nåt nytt.... Tradera!!!
Har vunnit min första auktion... en PIN =)
Och de visade sig att den som sålde bor i Lidköping.. hahhaah =)

De va kul de!!!

P u s s

I Filsbäck!

De va några dagar sen jag skrev nu.... men jag har lixom lessnat lite på de... Har ingen ork eller inspiration till att skriva längre..
Sitter hemma hos mamma o pappa och gör inte så mkt. Min moster kommer nog snart.
Va hemma hos Alex igår.  Vi åt mat och satt och nörda oss framför våra datorer. Jag hade nämligen med mig min egen till henne... hehe! Såå stack vi ut på kvällen en sväng. Åkte ner till campigen men de va dömycket motorcyklar där för HD har nån träff här istan... Suck!
Handlade grejjer på REA igår. Räknade ut att jag betalade ca 350 kr och allt skulle egentligen kostat över 1200 kr =)
Sånt gillar jag!
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...
Vill att de ska bli om två veckor nu. Få åka till Sthlm! =) Ska bli riktigt naaajs!!!

Nä jag vet inte vad jag ska skriva riktigt... tror jag hoppar de här idag!

Pusshej på er!

Litet inlägg på Finska!!

Hyvää yötä!
Minun nimeni on Jannike.
Mikä sinun nimesi on??
Autussani on vikka....jarruissa, valonheittimissä, kytkimessä, jäähdytysjärjestelmässä, moottorissa on jotakin vikka.
Anteeksi, miten pääsen rannalle??
Jatka souraan eteenpäin, kunnes näet kirkon...
Halausin pullo punaviiniä ja kaksi pulloa kivennäisvettä, kiitos!

Kiitos mukavasta päiväste Alexandra!!! ;)

Pusshej!!!

Vilken dag =P



Hämtade ut mina kort idag =)
Efter jobbet gick jag och Alex hem till mig och lagade lite mat... Hade dock bestämt att vi skulle putsa fönster men de började verkligen SPÖREGNA så vi sysselsatte oss istället med att göra ett litet bildkollage =)
Här är då: Jag, Alex, Maijan, Elina, Sanna, Bella, Chrille, Mamma o Pappa. Bilderna i mitten är från Kent-konserten tidigare iår =)
Så denna lilla tavla hänger nu i min hall och den blev faktiskt bra tycker jag..hihi!
Sen slutade de att regna så vi provade att pusta mmina fönster på balkongen. De gick sådär... Ska prova igen på fredag men om de inte går så ska jag minsann få hit killarna på nåt sätt så  får dom hjälpa till... hihi!!
Va på bibblan idag ocå och lånade CD-skivor på Finska. Alltså en nybörjarkurs på finska... Jag och Alex ska lära oss nu så kan vi sitta på jobbet och prata hemlisar...! =P
Nä men nåra ord kan ju va kul att kunna nu när man ändå e halv finne.. hihi! =)

Håller på å tvättar.... de e ganska tråkigt men de sista hänger på tork nu!
Ska snart iväg till Willys med....Gissa vem?!?! :P

Kanske skriver mer sen!

Pusshej på er alla!!! ;)

Vi har INTE snott någons mobil iaf!!!

Idag på jobbet när vi står och städar på våran lokaltidning så ringer våran jobbtelefon... Alex svarar. I luren möter hon en spydig tant som på nått litet vis anklagar henne för att ha snott hennes telefon. Hur kan hon göra de frågar ni er säkert nu?!?!.. Jo tanten hade ringt upp SITT mobilnummer för hon hade tappat den när hon va på bio i Växjö. Men grejjen e ju den att JAG har haft de nummret i flera år, aven som privat innan jobbet tog över de nummret + att slår man upp mitt namn på eniro så kommer de mobilnummret upp. De sa jag till henne den andra gången hon ringde och jag svarade. De samtalet slutade med att hon skulle anmäla de hela och höra av sig igen... Jag bara.. "Gör de du"!!
Så ringde jag till pappa som fick ringa tanten och fråga vad som hände. Då visade de sig helt plötligt att hon kanske möjligen inte visste sitt nummer utan trodde att de va de nummret. Man bara hallå... vadå anklaga oss för att ha varit i Växjö och tagit hennes telefon!!! DUMMA TANT!!!!! De har vi stört oss på hela dagen idag!!

Aja.... de va bara de för nu!

Pusshej

Back home from the walk..... lr nåt!

Ja nu e jag hemkommen igen ifrån promenaden!
Vad har då hänt idag?? Nja, de vanliga typ.. jobb...! Jobbade med Alex idag å de va ju roligt! =) Alla jobb gick som på räls och vi va klara typ halv tre!  Och då inträffar följande: Vi måste gå på toa. Alex går iväg först för jag ska lämna nycklar. Så hör jag nåt som knackar. Förstår ju att de e Alex men jag tror hon knackar bara för att vi sitter på toaletterna intill varann.. men jag va ju inte på toa. Så ropar jag utanför... "Va e de"?? Å då svarar hon: "Kan du släppa ut mig"?? Å där ser jag handtaget ca 20 cm utanför själva dörren... den har lixom lossnat. Och när jag öppnar dörren står hon med de andra handtaget i dörren. Å va jag skratta =) !!!! Hahahah! =) De va ju klart de roligaste idag =)
Så slutade vi iaf.... Cyklade ner till Jysk coh jag köpte mig en skohylla som jag velat köpa ett tag nu. Så nu ska jag bara motera ihop den oxå! Får se hur de går....!
Så kom jag hem. Satte mig vid datorn. Kom på att jag kansked borde handla lite så drog jag med Alex till Hjertberg å så handlade vi lite. Först åkte vi till Expert för jag lämna in kort på framkallning. Sen till Netto coh kollade. Sen till ICA. Sen tankade vi. Och sist men inte minst så åkte vi till Cheapy! Yeeeah!
Kom hem.. lagade lite mat och så fixade lite. Kollade lite på IKEA och vad jag vill köpa när vi ska dit. Nåra tavlor, blommor och ljus blir de nog!
Sen nu ikväll då så kom solen fram så vi gick ut och gick en sväng. Va ute i en å en halv timme..  :)

Ja de e väl min dag de....
Imorn kommer Cornelia! =)   Å så e de ju jobb.... Maaah, vill inte..! Men men.. de löser sig!

Ska nog gå å sova nu!!

Puss o Kram på er alla och sov så gott!!^^

Solen lyser!! YES!!!

Sitter här framför datorn igen och väntar på Alex. Eller vi sitter framför varsin skärm och skicka länkar till varan på saker som vi ska köpa på IKEA =)
Men nu ska vi va duktiga så vi ska gå ut och gå en sväng för....: SOLEN LYSER!!!!
Man måste lixom passa på när den visar sig för snart så lär de väl regna....
Skriver mera när jag kommer hem!!!

Pusshej på er alla!

Trevlig helg må jag säga!

I Fredags så jobbade jag ju med Alex och de gick sååå bra. Kul kul =) Skönt att hon e tillbaka imorn igen ;)
Efter jobbet så drog vi till Skövde! Vi åt på Max! och jag köpte äntligen min cykelkorg men jag hade nog väntat mig en lite finare korg för denna va verkligen FUL!!!! =) Alex skulle ta kort på den man hon skratta så mkt åt den så hon satte sig på golvet på Biltema =) HAHAHA!!! Jaja, den e iaf på min cykel nu och den är fortfarande väldigt ful! Ska nog måla den ROSA så den verkligen syns oxå!!! =)
Ja, sen drog vi till Sparlösa och hälsade på hennes föräldrar och hon skulle även hämta lite mat! Trevligt att se hur dom bor =) Mysigt och gulligt litet hus, eller ja, de va ju inte så litet. Stort faktiskt! =) Men de va mysigt och gulligt för de!
Satt väl en stund vid msn och grejsa. Skaffade Bilddagbok! Gick och la mig rätt tidigt faktiskt. Kände mig trött vilket jag har varit hela veckan. Min kusin skulle egentligen ha kommit men jag skulle ju till Skövde så de gick sig inte =( Men hon kommer nog en annan helg.. Hoppas! =) Om inte annat så syns vi ju snart när jag åker upp.. weeeii!! =)
I går så va jag med mamma o Birgit. Va ute i solskenet och va duktiga! ;)
Trevligt trevligt va de!
Sen på eftermiddagen så kom Alex hit och vi sjöng Sing Star! Skojjigt värre men efter ett antal låtar så fick vi ont i huvvet och rösten va kaos..hiihii =)
Sen på kvällen gick vi på Bio! Mamma Mia! Den va faktiskt himla bra tycker jag! Egentligen lite mesig handling men den va bra ändå! Snart ska vi ju på musikalen så nu under veckan som jag o Alex jobbar ihop ska vi lyssna på ABBA i bilen =) Ska kunna alla låtar utantill.. hihi!
Hälsade på Elina på Hemköp och prata med henne när hon inte hade nån kö =) Så klockan tjugo över fem så gick vi till bion och väntade där tills den började halv sju. Köpte popcorn å smaska i oss innan. Hade dock sparat nåra till filmen =)
Sen efter bion så cyklade vi bort till ICA och handlade lite och så cyklade vi ner till vattnet och tog kort men de va för mörkt och så började de regna så vi drog hem.
Snacka ltie på msn och grejja med bilddagboken och så gick jag å la míg.
Idag vaknade jag och låg kvar å drog mig i sängen- Gick upp... kollade kylen. Stängde kylen. Kollade lådan med mat. Tog upp en knäckemacka och åt. Dammsög lite hemma och hängde in alla kläder som jag inte har hängt in på typ tre veckor =/ Men nu e de gjort iaf!
Så åkte jag till mamma o pappa. Hade lite grejer som jag behövde få tvättat. Åt en macka. Och nu sitter jag här.
Ska dra iväg snart. Ska äta hos min moster ikväll! Smaskens! Tack så mkt!! =)

Haja, imorn ere jobb igen! =/
Hoppas ni alla har haft en toppenhelg för de har jag. Trevligt och roligt sällskap och allt ! =)
Pusshej på er alla!!

(Sitter och diggar ABBA nu... hehehe!!! )

Jag har en underbar kompis!!!

Jag och Alexandra!

Denna dikt har jag fått av min underbara kompis Alexandra!
De e hon till höger.... hihi!! =) ^^


Du väcker så mkt känslor i mig din lilla filur,

i både solsken och en rejäl regnskur!

Du får mig att skratta och du får mig att le,

du vill vara me mig utan att jag ska stå på knä o be!

Att umgås med dig känns otroligt bra,

för jag kan helt enkelt vara mig själv och va gla!

Jag är otroligt glad att jag har hittat en sån vän som dig,

för utan dig skulle jag inte vara denna lilla tjej!

Du är den ända man kan lita på i denna stad,

så tack ska du ha för du får mig fruktansvärt glad!

Jag kommer aldrig släppa taget om dig lilla Jannis,

för du har gjort så att mitt hjärta är tomt av is!

Du får behålla mig så länge du känner och vill,

för jag kommer alltid vara dig intill! <3


Snodd från "Canonlars" =)

Idag gick jag in på min kompis pappas blogg och fann en ganska rolig liten sak.
En länk som jag klickade mig vidare till.....
www.deathclock.com
Här kunde man räkna ut vilket år man kommer att dö.... hehe!
Så år 2065 kommer jag att kolavippa.... och då e den stora frågan:
Hur kommer Alex att klara sig ett år utan mig på åldserdomshemmet???
För de visade sig att hon kommer att dö 2066.... =)
Så hon kommer att bli ett år äldre än mig... haha!!

Inte för att jag tror ett dugg på detta.. men de va lite roligt...
Så Fredagen den 12 Juni 2065 vet ni vad som väntar =)

Pusshej!

Höst eller sommar??

Man undrar verkligen vart sommaren har tagit vägen... Är det lixom hösten som har kommit nu? Det e ju bara i början av augusti nu och ändå känns de som oktober... Konstigt!! Lite lessamt tycker jag. Vi hade i så fall en alldeles för kort sommar måste jag säga....!!
Jobbat idag... Ovanligt va?? =P  Förmiddagen blev de jobba med Chrille och eftermiddagen med Bella!! Idag gick dagen fort.. vilket hela veckan har gjort..! Ibland undrar jag verkligen vad jag gör om dagarna.. Jag gör nog ingenting vettigt lixom. Jobbar och sen går jag hem och degar. Men från och med antingen 1 september eller 1 oktober ska jag bli en nyttig männsika. Ska styrketräna varje tisdag och torsdag efter jobbet. Det har jag bestämt och nu ska jag inte ändra på de!!! Måste komma igång nu!! Hihi!! =) Någon som ska va med mig på denna plan????
Inatt har de lovat störtregn. Klass 2 varning och 100 millimeter regn. Man bara yeeeah!! Vill inte ha regn!! Vill ha soool!! Vill sola och bada efter jobbet.
De jag hade tänkt iddag blev inget av så nu ska jag platta håret och gå ut en sväng. Kommer tillbaka efter åtta igen...
Alex, blir de en promenad då om de inte regnar???

Näääääää nu ska jag dra mig.....
Puss på er alla därute! Å speciellt till dig! ;)

Lilla Jag!!



Här bjuder jag på en bild på mig själv!!

Rumpvärk!

Hemkommen från jobbet... ganska trött idag med! Nyduschad e jag iaf! Härligt! Slutade nämligen dagen med den där äckliga flyttstädningen och de känns som att man inte kommer nånstans... =/ Man står å skurar på samma fläck hela tiden och ändå blir de inte rent. Asjobbigt!!! Hatar sånna flyttstädningar. Men annars så gick de väl bra idag med.
Rubriken orkar jag inte kommentera... men jag kan bara säga ett en dag kommer du få igen =P Hehe!!!
Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Borde gå ner till frissan å boka en tid. Kanske ska göra de....?!? Borde putsa min balkong men jag kan inte de så jag får väl vänta på en vänlig själ som kan hjälpa mig med de... Pappa??
Nä orka sitta här å skriva en massa blaj....
Ska väl försöka göra nåt bra nu... får se om jag lyckas!
PussPuss

Vart är solen?? Depp!

Orkar inte med detta skitväder mera nu! Nu får de räcka med regn och dåligt väder! VILL HA SOOOOOL!!!
Jobbade med Elina idag =)  Snacka mest en massa skit med de kan man brhöva göra ibland oxå. Då blir allt mkt lättare.
Började på en flyttstäd idag. Jag fattar verkligen inte hur folk kan bo i vissa lägneheter för den här va verkligen skitig. Ser folk inte hur skitit de är i sitt hem?? Aja, tur att vi finns för då blir de rent igen =)
Kom hem från jobbet och la mig i soffan. Känner mig så slut och trött. Somnade en timme lr så. De va skönt. Ska bli skönt att gå sova snart igen. Upp tidigt imorn. Så blir de jobba med Chrille igen och torsdag vet jag inte men på fredag blir de jobba med Alex =) Stackars henne. Sista dagen på hennes semester och hon måste jobba... hihi! Men de blir nog ganska lugnt tror jag. Det är inte så mkt jobb så de ska nog gå bra. Hur intressant kan de va att veta vem jag ska jobba med egentligen??!!  Men har man inget annat att skriva så får de bli va de blir helt enkelt.
Nu e de iaf bestämt på riktigt. Jag åker till Ånge första helgen i september. Ska bli kul! Å så åker ju jag o Alex till Sthlm sista helgen i augusti. de börjar dra ihop mig och hur kul kommer de inte att bli lixom?!?! Bo på hotell, musikal, gå på stan, ta foton, hoppa i sängarna och bara ha allmänt kul =) Mkt att se fram emot nu så de känns bra.
Men just nu känns de depp... Vet inte varför...?! Men de blir väl så ibland kanske... Hoppas de blir bättre imorn iaf..
Ska sitta en stund på msn nu och sen sooova!
Puss på er alla därute!!

Kolla in bild på min kompis blogg: www.lawinborg.blogg.se  Vi är sååååå snygga!!!! Men kul hade vi!

Satt Jannike sitter =)

Nu sitter jag här i soffan och jag tänker inte gå nånstans förrens jag ska gå och sova! De verkligen  ÖSREGNAR!!!
Hur kul är det? Är det inte sommar?? Såå tråkigt!!!
Så vad har hänt idag då?? Har inte hänt så mkt idag. Elin o Jimmie har semester så idag har jag jag jobbat med Chrille. Och de gick ju som kalasbra de =)  förutom att jag fick en sopsäck i huvudet och slog huvudet i hans armbåge och att han snärta en mopp i ansiktet på mig.... hmmm... =P Tack så mkt! Hihi!
Imorn så blir det jobb med Elina tror jag! Om hon kan... annars vet jag inte!
Efter jobbet så åkte jag hem till mamma o pappa och fick lite mat. Satte mig i soffan och slappa vid MSN!
Så fick jag skjuts hem. Dammsög och så hoppa jag in i duschen! När jag kom hem idag så hade visst mitt fönster på balkongen varit öppet så de hade regnat in.. suck!! =/ Mina persienner e helt blöta.. =/ Hoppas de torkar!
Nu ska jag kolla på film iaf! Music and Lyrics! =) Gillar den filmen =)
Puss Puss på alla!

.....


Jag önskar att jag aldrig någonsin träffat dig.....
Aldrig, aldrig, aldrig!

Augusti!

Tjenixen! Har precis lagt mig i sängen efter en rolig och innehållsrik dag! =)
Gick upp kvart över åtta och gjorde mig iordning. Så träffa jag Alex vid "korsen", våran vanliga mötesplats!
Vi gick ner till kontoret och sa hej till Elin o Maud. Så gick vi ner till stan och fikade frulle. Klockan tio slog portarna upp och vi storma in i butikerna. Köpte två linnen för 19.50:- och så jöpte jag en klänning. En hellång klänning. Riktigt skön men jag vet inte riktigt nör ajg ska använda den....?!? Men men... nu e den köpt. Vi gick fram o tillbaka på stan ett bra tag och sen klockan tolv hade vi bestämt träff med Elin på kontoret igen. Så dom kom och så kom grabbarna och sommajobbarna. Jag letade fram mina inlines så sen blir de åka Alex ;)  Vi hade inget att göra under tiden vi vänta¨på Elin så vi börja städa. Man bara Yeeeah! Jag städade golvet på kontoret och Alex städa i ett skåp! Hihi... Man kan lixom inte låta bli... inte ens på min lediga dag och hennes semester =)  Körde även ner sommarjobbarna till gjuteriet och när jag skulle släppa av dom så bromsa jag visst lite för häftigt så ena tjejen bara flög fram i bilen. Få se om hon överlevde detta och kommer på måndag igen =)
Gick hem. Packade iordning badkläderna och drog iväg till Flisbäck med Alex. Vi va nog i vattnet i över en timme och tjena va man blir barnslig lr. Man blir barn på nytt,. Gör volter och står på händer och ser vem som kan va längst under vattnet... Haha! Men vadå, vi har kul! =) Gick upp. Solade en liten stund och så åkte vi till mamma o pappa som idag faktiskt fick flytta in i sitt nya hus i Filsbäck! Jippi!! =) Roligt för dom! Gillar faktiskt de huset för de e inte för stort och inte för litet och en ganska stor trädgård.. Me like!
Så åkte vi hem. Duschade och handlade potatissallad på Lidl. Så åkte vi ut igen jag o Alex för Niclas skulle inte va hemma så de va inte så kul för henne å sitta hemma i sin lägenhet och uggla så hon följde med igen =) Joel o Elina va oxå där och även Lennart o Jeanette och lilla hunden! Vi grillade och satt och pratade och jag o Alex jonglerade... hihi. Jag klarade som mest 34 och hon klara bara 32 så jag vann  Hahaha!!! =)
Sen kolla vi lite på kort å så åkte vi hem. Känner mig faktiskt trött nu!

Igår så cyklade jag och Alex ut till Elin o Jimmie. Fram och tillbaka så är det 2,5 mil! Huuuur duktiga e vi inte, Festis och bulle hade vi packat ner som lite färdkost! Vägen dit gick ganska trögt. Så himla varmt va de! Så vi stanna och gick i så partier. Men till slut så va vi framme och gissa vad som händer då... Det är ingen hemma... Vi bara HALLÅ!?!? Plinga på stora dörren men ingen öppna och de va låst. Så gick vi runt huset men de va helt öde. Så kom  vi fram till en annan dörr som va öppen så vi gick in. Ringde till Elin och fraga vart hon va och hon va på baksidan och jag bara: "Vi är i ditt kök nu"... =)  Men vi spelade guitar hero och åt glass o kakor och drack saft. En helmysig dag hos dom. Kollade på kort och satt o prata. Kurt o Siri va oxå där, deras katter så jag satt med en filt över mig fånig som jag är och gissa om jag va varm sen  =)  Tack iaf för en mysig kväll hemma hos er!
De va nog de ända som hände igår förutom jobb då..
Nä nu e de väl sova som gäller... Imorn bär de av mot Skövde till Sanna och sen upp till Mariefred och bo på vandrarhem och träffa nåra komisar till henne =)
Tack för idag Alex! Kul vi har haft de idag och igår oxå!
Vi ska ha många roliga dagar till hoppas jag.. Love u!!!! (och din storasyrra e ju så söt ... hihi)
Gonatt allihop!
Pussar o Kramar på er!

RSS 2.0