36 dagar kvar....

Börjar faktiskt dra ihop sig nu och det känns otroligt bra =)
Visst, de känns nervöst o allting men ändå känns de bra. Komma lite närmare hem och så men ändå ha nära hit till Ånge =)

Ah, va har jag gjort nu då dom senaste dagarna? Känns som att jag mestadels jobbar. I tisdags va jag ledig eller snarare arbetslös så då bjöd mormor på mat och vi va ute i byn en sväng..
Annar har jag haft sånna gristurer på jobbet så nu den här helgen är jag ledig och det är skönt!
Hade lite folk här igår och de va hur kul som helst så klockan halv tre kom vi i säng och de va längesen jag va uppe så länge... I Lidköping va man uppe så länge var o varannan helg men när jag flytta hit så har de aldrig blivit så sena kvällar så igår va de riktigt roligt och framförallt mysigt =)
Höll på i ett igår alltså... Hjälte till o kratta och forsla bort sand från en gård igår, massa folk va där så de va kul men idag har jag sån träningsvärk i armarna och ryggen och sen direkt efter de så åkte vi hem till mormors kompis och städa lite hos henne...sen hem och laga mat och så kom gästerna så de gick i ett igår =)

Nu har jag diskat i en timme så äntligen är det klart... nu ska jag sätta mig och läsa lite och bara ha lite egentid, de va längesen =)

Skriver mer sen kanske!

Ciao!


44 dagar kvar....

...och tiden går SÅ segt tycker jag...
Skulle verkligen vilja att de kanske va 4 dagar kvar eller nåt. Blir alltid så otålig när jag vet att jag ska göra nåt kul och dagarna bara masar sig fram. Hate it!
Har iaf haft riktigt fina höstdagar här i Ånge. Nog den finaste hösten jag kan minnas.... sol o fina färger i träden. Ska inte klaga på de iaf :)

Flyttar ner till Sthlm en vecka tidigare. Har ändå inget jobb på SJ då... så då kan jag ner o "jobba" lite tidiagre. Ska bli skoj skoj!
Så den 22 nov flyttar jag till Dalarö en vecka, sen får jag min egen lägenhet. Huga va jag längtar!!
Går här jag bor nu och försöker pyssla lite men det finns inget att pyssla med för allt är redan iordning och sen är det ju inte min grejjer. Skulle vilja ha mina saker och ställa upp i lägenheten och fixa o dona och göra mysigt!
Köpa lite nya saker ska jag göra. Köksbord, nån hylla, lampor, gröna växter o krukor :)
Ah ni kan nog inte förstå hur mkt jag längtar just nu!

Ska ner till Sthlm den 19 okt på arbetsintervju me. Så jag hoppas jag får de jobbet för då är allt löst :)
Känns som att livet har fått en vändning och att de mesta går bra just nu :)
Den 5 kommer mamma o pappa upp (tror de va de datumet) och så packar vi alla saker och drar ner till Sthlm och så våldgästar vi släkten me alla saker :)
Sen ska jag bara tillbax nån vecka, jobba lite och så flyttar jag.

Nåt annat som är roligt är att Villa spelar på Zinken den 28 dec och gissa vem som ska dit :)
Och va de verkar så kanske jag får lite besök med. Sedär, lättare att folk kommer till Sthlm än att komma till Ånge. Har redan gäster lixom. Det är kul! ;)

Ne nu måste jag nog gå och duscha o fixa mig innan jag börjar jobba!

Skriver mer en annan dag....

Ciao!



RSS 2.0