Då va de söndag igen.....

Har haft en vecka semester! Så skönt =)
Har varit fram o tillbaka till Åland. Vart i Stockholm och så har jag varit i Tallinn... riktigt najs!
Va me flickorna igår... mkt trevligt! Idag så va jag ute och gick en långpromenad med Alex o Neo... längesen och alltid lite roligt! =)
Jaha... så imorn börjar allvaret igen.... och denna gången på riktigt allvar!
Så tack och hej för ikväll!

Kan man älska nån på avstånd......

Längesen jag skrev nu.... här kommer lite uppdatering!

Vart rätt mycket i Småbåtshamnen me lite olika folk! Vin och mys! =)
I lördags så va jag Emilia och Åsa i Ullared och shoppade lite...och vi gjorde världens roligaste film!!! Handteater och en mkt mkt fin sång! "Kan man älska nån på avstånd......" Så himla kul så jag tror jag dööör!!! Hahahaa!! =D
Sen på vägen hem hade jag o Emilia allsång! Lika kul de =D
På kvällen så blev de en liten hemgång till Elin me lite folk.... tog nån cider och sen gick jag hem och stupa i säng!
I går va jag i Spiken och käka lunch med päronen. Sen träffa jag Elin fram o tillbaka... gick hem till Alex o lilla Neo och sen gick jag till min moster på hennes jobb! Och hugaligen vilken upplevelse de va då.. hahaha =D
Idag har jag bokat resa till Tallin! Weeeheey!  Kommer bli så skoj så!
Håller även på att tvätta.... inte lika kul!
Men nåt som är kul är... Björn Gustavsson - Ett livsverk! Kollar på de just nu!
Men nu ska jag stoppa och hoppa in i duschen!

Pussar!


Hmmm.... A= å eller ä....

Hahahaha..... ser att jag är kass på att stava!
Hat missat att sätta ut Å lr Ä...har bara blivit ett A i förgående inlägg!
Om ni fattar!!!


Kantareller i stora lass! =)

U2 är verkligen ett av världens basta band! Så bra va dom igår! Magiskt som de står i alla tidningar!
Snow Patrol va förband och dom va inte så dåliga dom heller faktiskt... spelade nåra låtar och även dom som spelas på radion just nu!
Ah de va verkligen en bra kväll igår!
Så nu ska jag lyssna på dom ett tag framöver! =)
Idag då så vakna ag av ett litet sms där Emilia fråga om jag ville komma och dricka kaffe! Så upp... kaka lite frukost och så sminket på oh gå till Emilia! Elin va oxå där!
Satt och tjöta ett tag och sen stack Elin och jobba. Jag och Emmi fixade lite grejjer på datorn....
Sen åkte vi ut i skogen! Ville plocka lite svamp men på första stället hitta vi bara lingon och blåbär.... de ville vi inte ha... så vi åkte vidare och gissa vad.... vi hitta massa kantareller!! Åh va glad jag blev! =D
Så nu ikväll åkte jag ut till Filsbäck och fick mig lite mat och så smörstekte jag kantarellerna... så dom åt vi upp i ett naffs! Men de e lika bra att käka upp dom innan man måste slänga dom.
Aha, va mer... inte så mkt... jag är trött! Blir trött av att hålla mig upppe sent på nätterna!
Vill ha fredag lr möjligtvis lördag nu så vi kan åka till Ullared! Vill dit nu nu nu!!!
Ne man kanske skulle ta och börja rensa lite andra lådor jag har här hemma.... Jag har lite att rensa bort om man säger så! Fast nu kom Nova och la sig här så jag kanske ska gosa lite me henne istället!
Ni är kassa på att kommentara tycker jag! =P

Pussar!

Så här på morgonen....

Har gått upp ganska nyss. Snart bäre iväg till Göteborg för att kolla på U2! Hur kul ska inte de bli då?!?! =)
Lite av ett konsertår i år faktiskt. Började i Sthlm med Laura Pausini (om ni vet vem de e) sen Gbg med AC/DC och nu U2... och sen i december ska jag te Örebro och kika på Lars Winnerbäck! Skojjigt värre!! =)
Men hur som helst... ingen ide att stressa här inte. Vi skulle gentligen åkt kl 9.00 men nu ringde dom och sa att dom precis hade gått upp... =/  Så vi kommer kanske iväg om en timma... suck!!
Igår var Emilia, Åsa och Martin här och kikade på film! Patrick 1,5   Den va ju hur söt som helst! Lite tragisk oxå måste jag säga! Men den va iaf sevärd. Har velat se den länge....
Det var iaf en trevlig och mkt mkt lugn kväll och det var sköönt! =)
Näe... jag borde egentligen gå och blåsa håret men jag orkar inte nu... behöver ju ändå inte stressa....
Skulle vilja har något intressant att skriva hät känner jag.. blir mest bara en massa blaj! Skulle vilja ha ett projekt som ni kan följa.... men det har jag inte... =(   Nån som kan komma på nåt jag kan göra..?!?
Snart så flyttar ju Nova som ni vet... Elin ska snart flytta in till sin egna superfina lägenhet och då har jag tänkt att jag ska göra om lite här hemma.... Vill inte börja nu när jag har en inneboende ;)  Men sen så blire till att börja rensa och sortera alla mina saker för jag behöver verkligen inte alls alla mina saker. Gick igenom mina köksskåp för nån dag sen... jag har verkligen hur mkt glas som helst. Och massa muggar! När ska jag dricka i alla dom? Så om någon vill ha glas lr muggar så  hojta till för annars så slänger jag dom nog!
Men iaf... de där med att göra om.... har ju mest svart grått och vitt i mitt vardagsrum. Tänkte ha lite färgglada detaljer... hade tänk mig rosa men vet inte längre... kanske grönt... de e så svårt! Någon som kan ge mig ett förslag?
Nästa helg beger vi oss ju till Ullared me så då kan man passa på att köpa de där "detaljerna"... vad nu de kan vara för något =) Det märker jag när jag väl är där! Men har iaf tänkt att köpa lakan och handdukar. Och säkert en massa annat som jag egentligen inte behöver.... =) En parfym skulle ju sitta fint men jag tror inte att dom har den jag vill ha.... DKNY, den rosa lr gröna....
Nä, som sagt, de blir mest bara en massa blaj här!
Ska gå å och blåsa håret, platta det, sminka mig och så ska jag väl hitta nåt att ha på mig med! Kan va en bra idé!
Så alla mina sötisar.. ha en riktigt bra dag idag för..... de ska jag ha!!! =D
Pussar!


RSS 2.0