After work igår.... IKEA idag!

Jahapp.. va fort tiden går då. Hinner inte me att skriva i svängarna!
Men ah, denna vecka har väl mest bestått av två namn... ELIN och EMILIA! Men trevligt äre! =)
Fika fika och fika... och en maaaassa skratt! =D  Jag säger som Emilia: "Varför spårar det alltid ur när vi är och fikar"?? Hahaha!
Veckan har gått fort. Jobbat med olika för min arb.kamrat är sjuk och så har jag även fått in lilla Elin på ett hörn så henne har jag jobbat med i två dagar nu..... + att jag jobbade extra igår!
Efter jobbet igår så va de After work som gällde. Elin kom hit innan och så fixade vi oss lite.... och tog lite vin och sen bar de iväg till Harrys!  Sen hem till mig! Så de va en rätt lugn kväll ändå!
Nu ska jag snart iväg till IKEA med Susanna! Ska äntligen få köpa mina fåtöljer!!! Wohooo!!!!
Återkommer senare.. och kanske en liten bild så ni får se hur de blir på balkongen.... ;)

XOXO /Jonte

Looong time ago....

Nä nu får jag skärpa mig ordentligt! Går ju inte att har en blogg å sen inte skriva i den... =/
Så, skärpning nu Jannike!
I torsdags så åkte jag, Elin, Emilia och Emelie till Mullsjö. Elin o hennes familj har en otroligt söt och mysig stuga där. Finns ingen el och inget vatten så de blir verkligen till att koppla av om man säger så!
Vi kom fram dit vid 19.00 ungefär och då tände vi den öppna spisen och så åt vi. Mums! Solen lös och de va fortfarande rätt varmt så vi satte oss på farstun och pratade och drack lite vin och hade det allmänt mysigt bara!
Hade bäddat ut med 4 stora madrasser på golvet i de stora rummet och så låg vi där å snacka o dansade "madrassdans"... haha! =) Ah de va en riktigt mysig kväll å jag somna ett antal ggr å de tyckte ju Elin o Emilia va kul för då kunde dom sätta på mig en "mössa" och ta kort.... kul kul.... haha! =) Fina kort där!
Så på  fredagen så solade vi hela dan. Solen stekte verkligen och lite färg fick vi allt! Så begav vi oss hemåt!
Så på kvällen där så kom Elin o Emilia hem till mig å så satt vi på min balkong, vilket har blivit en liten grej vi har för oss på helgerna, och drack vin och pratade. Först så hade vi cyklat ner till hamnen. Där va de myyysigt! Solnedgången va så fin. Men de böev lite kallt så vi åkte hem till mig. Dom va kvar ett tag men sömnig som jag somna jag även denna kväll ett antal ggr... hihi...!
På lördagen så åkte jag ut till mamma o pappa och solade. Fick lite mera färg så nu ser man lite skillnad på kroppen iaf. Glad blir jag! =)
Grillade på kvällen och satt å pratade! Så åkte jag hem och hämtade Elin o så åkte vi ut i bilen lite.. köpte en glass å åkte ner till hamnen igen.....sen senare på kvällen hem till mig å satt på balkongen å pratade!
Idag så har jag varit på konstrunda på Kinnekulle...kanske inte direkt vad jag har som intresse men kul att göra nåt med mamma o pappa.... å så fota vi lite lite granna... inte mkt alls men nåt foto blev de!
Sen bjöd pappa på mat på Italia... å de tackade man ju inte nej till!^^
Elin kom hit på en snabbkaffe och sen åkte hon vidare till sin pöjk! Jag gick ut en sväng med Alexandra och så träffade vi hennes Niclas och hans kusin och dom hade väldigt roligt när dom körde sin radiobil. Men de e faktiskt väldigt kul att kolla på. Fattar inte att dom kan köra så himla fort som dom gör ändå! Aja, kul vare iaf att kolla på dom! =)

Imorn börjar jag jobba med Elin igen... Alex har slutat.. så hon gjorde sin sista dag i torsdags, skönt för henne!^^
Men de ska bli kul att träffa Elin igen... hihi... iofs så va de bara två veckor sen.. men ändå!. Haha!

Nu ska jag kika vidare på Van Veeteren.... Har nog sett den innan så de gör inget om jag missar!

XOXO / Jarnet

RSS 2.0