Tiden går så otroligt fort....

Idag för exakt två månader sen fyllde jag 23. Jag jobbade min sista dag på städet. Jag låste för sista gången dörren på Majorsallen, min gamla lägenhet i Lidköping. Jag kramade om Emilia med tårar i ögonen en sista gång innan jag åkte ut till Filsbäck för att inte åka till Lidköping på ett tag.
Helt sjukt ändå va tiden går fort... två månader lixom, och egentligen vilket käslomässig kaos de va i mig då!
Flytta va nånting jag verkligen har velat göra sen studenten och det har känns så självklart att jag ska göra de...men sen när det väl drog ihop sig, sista träffen med alla kompisar...så kanske de inte kändes så självklart längre...
När jag kom till Filsbäck på kvällen och allt va klart så bara kom tårarna. Jag skulle lämna Lidköping! De va definitivt då. Jag hade en längenhet som väntade på mig i Ånge och massa vänner som väntade! Ett nytt äventyr skulla ta sin början!
En nystart, inte gå å stampa på samma ställe längre. Uppleva nåt nytt och framförallt göra nåt nytt.

Så kom jag då till Ånge. En liten by i norrland där jag tillbringat en stor del av mina lov, helger o semestrar.
Hittills har jag trivts väldigt bra. Första månaden va så otroligt skön. Känns som att jag kom ikapp mig själv. Kom ikapp med vad jag känner för saker och ting. Sen fick jag jobb. Jag behöver inte gå å städa längre, även om jag kanske skulle kunna tänka mig de sen, men nu får jag göra nåt nytt, lära mig nånting annat. En ny erfarenhet. Och jag vet att om jag hade bott kvar i Lidköping så hade jag fortfarande tjatat om att jag vill flytta, sluta städa men jag vet även att jag inte skulle gjort något åt saken. Jag hade gått där på jobbet och känt mig irriterad, på egentligen ingenting utan bara på situationen! Jag hade känt mig som ett djur i en bur som går runt runt runt i hjulet utan att stanna upp.
Första dagarna på jobbet här i Ånge va inte alls kul egentligen. Visst, de va kul men svårt.
Då kom funderingarna upp igen... Gjorde jag rätt? Jag borde bott kvar i Lidköping och fortsatt städa för de e ju de jag kan?!
Men nu släpper de allt mer och mer...allt blir lättare och på så sätt roligare. Allt nytt är väl svårt och nervöst och spännande i början?! De tror jag iaf!
Och jag har fått jättesöta nya vänner här som jag inte kände förut. Man gör saker hela tiden känns de som, visst, ibland kan de bli lite udda saker men det är nya saker och roliga saker och sånt som jag inte gjorde i Lidköping :)
Det är ett helt annat liv häruppe om man jämför med Lidköping. Och jag trivs med både och.

Det man oxå märker när man flyttar är nog faktiskt vilka som betyder nåt för en och kanske vad man betyder för andra.
Har fått jättenära och bra kontakt med vänner som jag hade i Lidköping, men som jag inte kände så bra innan jag flyttade och tvärtom. Dom jag kanske trodde att jag aldrig skulle tappa kontakten med har jag glidit mer o mer ifrån, vilket är synd, men när man känner att man själv får ta kontakt hela tiden ger man lätt upp. Det är inget kul att tvinga sig på folk.
Och sen finns de som som finns för en i vått och torrt och som jag aldrig kommer bryta kontakten med, vart man än befinner sig på jordklotet.
Och dom vännerna betyder så otroligt mycket. Att veta att man alltid kan ringa, när det än är.
Det är mycket man märker som förändras, mycket som man tagit för givet...

Så när är det dax att fälla ut sina vingar och börja ett nytt äventyr då?
Just nu vet jag inte de alls... men som jag alltid har sagt och tror att dom flesta är medvetna om är att Ånge är en mellanlandning eller va jag ska kalla de. Kändes bra att komma hit, till något nytt men ändå tryggt. Nånting jag kände.
Just nu saknar jag mina föräldrar något otroligt mkt och de känns som att jag knappt kan vänta tills de blir midsommar så jag får krama om dom!  Och att mamma sedan följer med mig upp några dagar. Och att mamma o pappa kommer hit tillsammans lite längre fram i sommar. Jag längtar verkligen jättemycket efter de just nu!

Jag vill bara tydliggöra att jag trivs otroligt bra här! Trivs med jobbet, min släkt, mina vänner! Ångrar inte alls att jag flyttade men man kan ju inte vara för stolt heller och inte säga att jag inte saknar Lidköping en del. 
Men det är väl inte så konstigt heller. Allting jag gjort har kretsat kring Lidköping sen jag var 5 år. "En del av mitt hjärta kommer alltid slå för Lidköping"

Känns som att det blev ett konstigt inlägg och jag hoppas att ni förstår mig rätt när ni läser!
De jag egentligen ville få fram va att tiden har gått fort. På två månader har det hänt mycket tycker jag. Och allt har lixom löst sig så bra. Jag va inte utan jobb i mer än en månad typ och vänner har jag fått som jag har roligt tillsammans med. Skulle inte vilja ha missat de här alls!
Sitter just nu på taket och skriver. Solen gassar på och jag har bränt mig på bröstet! Lyckat!
Har haft en toppendag ihop med min mormor idag, och va jag har skrattat. Hon är ganska rolig ibland hon :)
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, lägga mig ner på taket och sola lite till :)
Ps. Jag saknar mina vänner oxå, massor!!

Hej hej





Bloggstopp!

Jag vill skriva något med jag vet inte vad....

Kan ju skriva att jag kommer komma hem i början av september va de verkar och stanna minst en vecka! :)


Sängen ropar...

...men först ska jag skriva ett litet inlägg här!
I fredags så träffades jag o min kusin o fika frukost ihop, alltid mysigt! Och sen kolla vi lite på de där "Urkul" men de va "Urtråkigt"  haha! :)
Nä men man hann väl inte direkt va nere på byn nåt för halv ett började APT med jobbet så de va bara att traska bort till skolan där de skulle vara. De va faktiskt ganska kul! :)
Och som vanligt så skratta jag åt mina egna skämt så jag hade ju svinkul! :)
Mötet slutade klckan fem och klockan sex skulle vi va nere på campingen och går man ligger den en timma bort typ?!
Så de va bara till att sätta sig på cykeln, trampa som en idiot hem för att byta om och sen dra till Biggan o dricka skumpa och sen när klockan va tjugo i sex så fick vi panik o svepte skumpan o sprang ut genom dörren, men precis då kommer  min morbror förbi där hon bor och HURRA, vi fick skjuts!! Så helt plötsligt kom vi för tidigt! :)
Maten va jättegod, drycken va jättegod o kvällen var bra!
Sen gick vi hem hela långa vägen. Jag o rebecka kom på dom mest fantasktiska sångerna måste jag säga! :)
Så våldgästa vi Biggan igen och där blev vi kvar inpå småtimmarna! :)
Sjöng singstar o drack öl.. :)

Idag for vi ut till Ljv fram o tillbaka. Hann med en sväng till Fränsta med för dom hade billiga billiga skor där men inga som passa Miss Larsson så de sket sig. Åkte på konsum o handla isätllet och så for vi hem.
Satt i godan ro i soffan och tänkte i mitt stilla sinne att jag inte tänkte göra en knop mer ikväll men så ringer Jenny och frågar om jag ska me till stan.
Och så blev de. Två bilar åkte dit. Va på O'Learys o kika på fotboll och så va vi på Robin Hood. Skitbra film alltså!
Men var var Sir Vääääs?! Dåligt att inte han fick va me i filmen!

Så från att ha varit en halvseg kväll där jag inte ville göra nånting till en väldans rolig kväll... sånt gillar jag! :)

Nu är klockan 02.00 och jag ska sova nu!

G'natt!


Minnen....! :D

Hahaha!!
Har suttit o pratat med Elin ikväll o skickat bilder å grejjer... å de e ju så jag skrattar på mig alltså!! :D
Bilderna har ganska kass kvalite o jag ser ju ut som nåt katten släpat in men jag bjuder på bilderna ändå!! :D


Jättefin bild verkligen :D Munnen på sne å allt!!!


MOI!


När Elin o jag tröttna på soffan begav vi oss till badrummet och slog oss ner i badkaret istället!
Hahaha!!


Åsa o Emilia va oxå med denna kvällen! :D


Inga kommerntarer mer än att jag har skrattat åt denna bilden så tårarna har sprutat!! :D


Jag innan vi skulle ta oss upp från badkaret och dom bilderna bjuder jag INTE på :D


Eltjep!! :)



Mina bästaste skor har gått sönder men jag vägrar slänga dom!!
Så har jag gått å funderat på om man inte kunde laga dom på nåt sätt... med tex tejp.
Men den tjepen som jag har velat ha har jag inte hittat men så idag när min kusin kom hit så fick jag en rulle med ELTEJP i present och vipps så kunde jag laga mina skor! :D

Så nu har jag satt några lager tejp bakpå skorna o hoppas att de håller ett litet tag till :D
Kanske inte de snyggaste men nu får de va så tills jag kan köpa ett par nya :D


Träning på G!

Ja nu sitter jag här, med kaffe o macka i magen och väntar på att få traska iväg till gymmet! :)
Är ledig fram till tisdagmorgon och det är så skönt! Har varit några intensiva dagar nu de sista med allt nytt eller va man ska säga. Har väl kanske inte varit mig så lik de sista dagarna... men de börjar vända igen! :)

Jepp jepp... har väl inte så mkt att skriva egentligen....
Sitter och kollar på Våra bästa år och återigen så funderar jag på hur den serien egentligen funkar.... den är verkligen sämst!
Så jag har ju i detta fall två alternativ: Fortsätta titta eller stänga av och jag väljer de första! :)

Men inte så länge till för nu ska jag göra mig ordning o traska ner till gymmet....

Höres o synes!


Onsdag... :)

Vaknade ganska tidigt idag och gick ut på byn. Gjorde lite nödvändiga saker och sen blev de lunch på Mittis med moster min :)
Så va vi inne på HSB kontoret och skällde lite på dom... neeee, inte skulle väl jag, men jag bad dom att byta namn på dörren för jag heter faktiskt inte Karlsson! Så de skulle dom göra och sen ska jag få en ny kran till köket o badrummet me! Wohoo!
Den i köket läcker lite o håller på... och den i badrummet tyckte jag dom me kunde byta o hon protestera coh då blev jag glad! :)
Så fråga hon om de va okej om dom kunde gå in me nyckel om jag inte va hemma.. och de e klart, bara jag får den utbytt man så kom jag ju på att jag inte hade diskat så de va bara å rusa hem o börja panikdiska!
Fattar inte de här me disk... varför inte diska när jag har använt grejjerna istället för å lägga allt på hög?! Tar ju bara megalång tid att diska ett antal dagars disk!
Hur som helst så e de klart å alla mina kläder har jag även vikt in i garderoben så soffan är kliniskt ren från kläder nu! :)

Har ett tag kvar innan jag börjar jobba... skööönt!
Ganska soft o jobba kväll egentligen.. man hinner ju göra massa saker på dagarna och så har man ju sovmorgon me, och sova, de e jag jättebra på! :D
Börjar hur som helst 16.45 o slutar 22.15 och idag ska jag boka biljetterna hem till Lisch!
Skulle ha tränat idag egentligen men ska göra de imorn istället!

Nu till helgen är det tydligen nåt som kallas Urkul och Kulturnatten här i Ånge. Har ingen som helst aning om va de e men de ska tydligen ställas upp sju scener i centrum med musik, sång o teater...
Och på fredagen där så ska SJ bjuda på mat på campingen!
Och om du nu tänkte: "Har Ånge en camping"? så är du inte ensam om de... jag funderade me på de ett tag men tydligen så finns de en camping här :)
Jag vet dock inte vart den är nånstans :) Men dit ska jag iaf och äta och så äre väl Kulturnatt där efter eller va de nu är!
Det återstår att se :)

Nu ska jag föna mitt hår...kanske gå å köpa en slingförpackning och så blir det väl till att bli blondie igen!

Adjöken sa fröken Larsson!



Lidköping!

Kommer till Lidköping i Midsommar!


Hungrig!

Först vill jag bara säga DÅLIGT att inte ge mig tips på hur jag ska göra med mitt hår!
Kan ju iofs hända att de inte är nån som läser bloggen o då skulle jag ju lika gärna kunna lägga ner den?!
Tåls att tänka på!!

Hur som helst... jobbade kväll ikväll o jag måste säga att man blir sjukt hungrig alltså!
När jag jobba på städet kunde jag om de va så inte äta alls men nu blir jag ju svinhungrig!
Undra om de har att göra med att jag har börjat tänka lite... kan ju gärna inte inte tänka lixom!?
Måste öva upp mitt tänkade så de inte tar så mkt energi från mig.. haha! :)

Nä men om man kanske skulle ta å gå å lägga sig då kanske....
Ska lägga mig och läsa min bok Små citroner gula!

Goden natten!


Små citroner gula!



Rekomenderar er att läsa denna.
En lättläst och mysig bok! :)


Måndag igen...

Jaha, då va de måndag igen.. alltid denna måndag! Jämt måndag!
Jobabr bara tre dagar nu, kvällspass och sen är jag ledig i fem dagar! Wohooo!!! :)
Ska nog försöka ta mig till stan nånting då! Och så kanske ut på en liten fisketur! :)
Men sen börjar de väl på allvar igen... men de problemen tar jag då!

Kunde verkligen inte somna inatt... somna efter tre nångång... och de e ju så ljust ute!
De e som om att klockan va tre på dagen då... och jag som vill ha kolsvart när jag ska sova. Inte ens min rullgardin hjälpte! Kul sommar de här kommer bli :) Får sova desto mer till vintern sen!

Men nu till ett problem jag har!

När ni ändå är här så kan ni väl slänga iväg en kommentar och hjälpa mig lite?!

HUR SKA JAG GÖRA MED MITT HÅR?

Just nu så har jag inte gjort nånting med de... inga slingor eller nåt...alltså de e ju fortfarande blont o så men jag har en snygg utväxt... :P
Är lite inne på att färga de röd/brunt och låta de växa o skaffa snelugg igen...men o andra sidan trivs jag i blont....
Så, HJÄLP tack!!

Tjingeling!






Sthlm i mitt hjärta....!

Har suttit och kollat på lägenheter i Sthlm men ååh va de ska va dyrt!
De allra allra bästa skulle va om mamma o pappa hitta en fyra eller femma i Sthlm o så flytta jag hem ett tag tills jag hitta en egen liten lya eller nån att dela en med!
Hur jag än vrider och vänder på de eller vart jag än bor så känns Sthlm som en plats jag verkligen vill bo på!
Och jag vet att många inte alls skulle kunna tänka sig att bo där men då slipper ni! Snäll jag är va!? ;)

Hur som helst... sitter o planerar en liten tripp dit bara över en natt med Elina :)  Gå på grönan o traska runt på stan. En liten minimini semester. Och de måste ju inte bli så dyrt heller eftersom man inte har så fett me casch just nu.... men vore ändå skönt att komma undan vardagen en liten stund :) Folk får ju haka på om de e så!

Sen måste de planeras in en helg att åka till Lisch me. Skulle gärna åka ner andra helgen i juli men de känns sådär å åka så långt för bara två dagar... och sen vill jag ju att mamma o pappa ska komma hit me!
Och alla mina andra kompisar me... men vet inte om de e aktuellt?!

Å sen vill jag ju att Emilia ska komma hit me så vi kan åka på Yran som vi pratat om, men som de ser ut nu så jobbar jag då...om jag inte har nån fridag vill säga!!
Åh va de blev mkt helt plötsligt... vill ju träffa alla! :)

Sen är jag ute efter en liten bil oxå... måste verkligen skaffa nåt att ta mig fram i när man ska lite längre än till konsum! De e ju lite avstånd här om man säger så... Har hittat en som jag vill ha men tänker inte ens säga va de e eftersom vissa av mina vänner har hotat med att säga upp bekantskapen med mig om jag skaffar en sån... så jag får börja se mig om efter nåt annat! Haha! :)

Nu har jag inget mer "roligt" att skriva så skriver mer imorn!

Adjöken!




Lövsjövägen!



Korvgrillning ute i skogen!!

Och så kan jag meddela att de inte kom nån björn... hade ju ändå vart lite spännande att få se en :)


Nice väder!

Så varmt är det! =)
Så härligt! Känns som att de kanske blir en fin sommar iaf!^^

Igår va en trevlig kväll må jag säga. Grillning hemma hos Nilsson med massa folk. Trevlisch trevlisch! =)
Idag har jag haft en sån där behövligt kreativ dag. Tvättat, diskat (och de tog jääääättelång tid....) och så städat ordning här hemma.
Nu så väntar grillning ute i skogen! Hoppas de inte kommer nån björn eller nåt liknande för då blir jag rädder!!

Har packat ner lite saker och så ska de åka och handlas de som ska grillas nu snart....

Ah och sen måste jag bara tillägga att jag har börjat lyssnat lite på Noice, dom e ju faktiskt bra! :)

Men men... nu ska jag ut i skogen iaf....
Skriver jag inget här på ett tag så vet ni att jag blivit björnmat! ;)

Puss på er!


Yo yo Yo yo!

Helgen är kommen så nu är det "fullt ös medvetslös" som gäller! =)

Har jobbat på riktgt från i onsdags..går hyffsat men idag ville jag helst bara slänga ut den där dumburken genom fönstret... så störigt när man inte kan!
Hur som helst är det skönt att jag har helg nu! =)

Idag ringde de en rolig prick. Han tyckte jag kunde följa med honom upp till Lappland isommar och semestra med honom och så förklarade han noga för mig att han va min stora kärlek!.
Tyvärr sa jag... jag jobbar!
Haha! =)

Nä nu ska jag fixa till de lite här... eller om jag gör de  imorn kanske...hur som helst ska jag duscha och fräscha mig en smula upp för sen bär de av till Sasha o Linus på en öl eller två!

Tack o hej för mig!


Depp....


. slut!

DEN VÄRSTA DAN HÄR I NORR ÄR NOG AVKLARAD KÄNNS DE SOM....


Meningslöst!

HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös: En gång, när jag fick en fotboll i huvudet :)
Gjort något riktigt dumt? Beror väl på...
Gjort något du verkligen ångrar? Hmm...
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt olagligt? Jag är nog ganska snäll om inte kört för fort räknas :)
Slagit ner någon? Nej, verkligen inte!
Skämts över dina föräldrar? Nä, dom är så söta så, även om dom kan va pinsamma ibland!
Sagt jag älskar dig och menat det? Japp!´
Tar du droger? Big NO NO!
Dricker du? Ja, men med måtta! ;)
Vilka kläder sover du i? Beror på..
Vad hatar du verkligen? Folk man inte kan lita på!
Är du ensam nu? Yes!
Vill du gifta dig? Jao.. de vill jag nog...
Vill du ha barn? Ja, när jag är redo för de :)

SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? Jag!?
Såg dig gråta? Pass
Fick dig att gråta? Pass
Du delade en dricka med? Vet inte..
Du gick på bio med? Kusseluringen!
Skällde på dig? Ingen skäller på mig... ;)
Sa någonting till dig och vad var det? Andreas: Vi ses imorn!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:


Gråtit?
Hepp... färdiggråtit för min del!!
Kramat någon? Noo!
Pussat någon? Nooo!
Köpt någonting? Yeees!
Sjungit? Alltid!
Saknat någon? Jorå!


Tåg, tåg, tåg och..... tåg!




Måste ta en liten paus i allt som har med tåg att göra en liten liten stund nu.
Det är nog lite svårare än vad jag kanske hade trott men det är faktiskt jättekul.
Det snurrar regler o biljetter och jag vet inte vad i mitt huvud just nu.
Har suttit på SJ sen i torsdag och fått lära mig en massa nysa saker. Bara det är ju ett + om det skulle gå åt skogen de här :)
Bara en dag till jag måste gå upp halv sju, sen på måndag ska jag "jobba" kväll. Så då hinner man göra lite saker som måste göras på måndag. Alltid bra!
Fick ett ryck här igår å fixa lite sen stupa jag i säng kl 22 och stensomna. Va verkligen hur trött som helst...och när jag är sådär trött är jag bara grinig. Så om nån jag prata me tyckte jag va kort så va jag bara trött :) Inget mot någon!

Sen måste jag bara berömma mig själv lite! :D
Alla blommor jag nånsin har ägt har dött efter en vecka.... men så fick jag en liten blomma av min moster när jag flytta hit, alltså 1 april!
Och vet ni, den lever forfarande... och den blommar som bara den! *stolt* Det har ju gått över en månad.... en å en halv till o  me!
Kan va för att jag vattnar den me kaffe...tror starkt på de där! :)

Nä, nu ska jag skutta in i duschen och sen blire tv och sen sova!

P U S S


.... ... ....

hotell evenemang hyrbil taxi internet eluttag mat frukost frukt kaffe the västtåg X2000 upptåget X40 IC IC/natt ansvar omtanke skåne narvik mälardalen kust till kust järnväg tabell vagnar förteckning tider linjer byte Sthlm C direkttåg 1 klass säten avgång ankomst radio förtäring bistro platsreservation avgift dagtåg nattåg tyst djur handikapp rullstol kupé lakan handduk wc liggvagn sista minuten knutstation dam herr mix ungdom sovvagn studerande barn vuxen endag höggravid flexibilitet pensionär återbetalbar ombokningsbar 90 dagar inte ombokas uthämtad återköp kontokort miljö läkarintyg datum värde billigast dyrast.....

S N U R R I G


Himlen just nu...



Utanför mitt fönster just nu.... Fin fint! <3


S o l =)

Det har varit två riktigt sköna dagar här nu. Sol sol sol! Me like <3
Igår satt vi nere vid Vojen o solade och likaså idag. Har hittat ett litet hörn där som det är vindstill i... supernajs! =)
I måndagskväll så va jag väldigt fyndig måste jag säga!
Skrev en liten historia till söta Elina!
Så här löd den:

Det var en gång en liten
böna
som var ute i det
gröna
Helt plötsligt kom det fram en
björn
och hon tänkte: "Honom ska jag trycka upp i ett
hörn"
Sagt och gjort, det gick ganska fort
På med handskar och börja
visitera
och han fick henne inte
kritisera
Hon tog på han från huvud till
dojjor
och sa: "Det är nog bäst att du följer med i mina
handbojor

Och för er som vet vad historien kan handla om säger jag bara Grattis! =D
Kul hade jag iaf.... :) Kan oxå tillägga att hon fick ett par handbojor i miniatyr!

Nu ska jag kika klart på Efterlyst och sen blir det Sandhamn!
Imorn väntar utbildning! :)

PUSSAR


Ut i skogen ska vi gå...


Jag uppe på berget vid Brännorna  



Solen har lyst som bara den här idag så när jag vakna imorse tog jag min räser ner till Vojen och solade och så hade vi fixat fika o sådär....
Brände mig gjorde jag me... gött mos! Blev en aning röd :)

Sen senare på kvällen åkte vi till Brännorna! :) 
Skulle ta en sväng upp på berget och sen ta oss ner till vattnet... men vi hamna lite fel så vi gick o gick.... och så hamna vi på nåt hygge eller va jag ska säga... haha! :)
 Händer ALLTID nåt!
Och klädd för äventyr mitt i skogen va jag inte heller... hade bara mina tygskor.... haha! :)



Välkommen till SJ!

Fick jobb idag... känns himla skönt faktiskt! =D

SJ SJ SJ


Livet i en by är som en komedi!

Ja, de måste jag nog få säga... :)
I Lidköping så fanns allt till hands dygnet runt nästan. Ville man gå på bio gick man på bio, ville man gå ut o äta gick man ut o åt, skulle man handla så handlade man.
Här krävs de mkt mer planering om man säger så!
För två veckor sen bestämde vi oss för att gå på Bio! Två veckor sen lixom! Det är bara bio här ibland så då får man ju passa på :)
Hur som helst så va vi på Bio igår. Såg Shutter Island, som för övrigt va en bra men märklig film. Men två gånger under filmen så sluta den funka... haha! :D  Det brukar ju inte hända.... + att filmen va oskarp hela tiden...
Sen efter filmen som sluta kl 21.15 kände vi att vi kanske ville ut o käka. Vi gick till Knutis men hepp, vi kunde få sallad för dom hade stängt. Så gick vi till Thaien men dom hade tydligen oxå stängt och han börja prata på sitt språk o alla som vet hur jag har varit på Thaien i Lidk vet hur jag bryter ihop i skratt och lika gjorde jag igår. Jag va tvungen för att gå ut! :D
Så nehe, vart äter man då då när man är hungrig en tisdagskväll o ICA o Konsum är stängt och även alla restauranger är stängda?!
Jo man åker självklart till Shell och köper en korv! Så de gjorde vi.... åkte å köpte en korv med currydressing och så åkte vi hem o drack rödvin till de!

Jag tycker verkligen att livet här är lättare än att bo i en större stad.... man får lixom vara nöjd med de lilla som är eller va jag ska säga. Att inte alltid ha allt man VILL ha utan manhar det man MÅSTE ha för att klara av att leva... luddigt men ni kanske förstår?!

Hur som helst.... jag skulle aldrig vilja vara utan de här just nu. Är glad att jag tog steget och flyttade! Uppleva nåt annat...

Var för den delen på "speed-date" igår.... idag kommer domen!


Oh Yeah!

Japp.... jag har börjat träna!



Har dock TRÄNINGSVÄRK!









RSS 2.0