Mitt sista inlägg på ett tag!

Ja, imorn bär de iväg!!!
Allt är packat, städat hemma, blommorna e vattnade och framställdsa till Elina, mina räkningar e inlägda för betalning. Ja. jag vet inte riktigt vad jag kan ha missat nu...Antagligen nåt, så e de alltid!
Idag har allt gått smidigt på jobbet och skönt de! Skönt när de e lite lugnt innan man går på semester!
Sen efter jobbet så gjorde jag inte så mkt faktiskt. Packningen va ju redan klar så jag la mig i soffan och tog de lite lugnt. Dammsög här hemma oxå. Så nu ser de okej ut på golven oxå :)
Så kom pappa och hämta min packning och jag gick upp och väntade igen. Så kom mamma på cykel efter en stund och så trampade vi iväg till Majåker! Där fick vi viiiin :) och så lite popcorn! Mums!!!
Så nu finns de ingen återvändo!
Nu har jag kommit hem till min lilla lya igen och de e fotboll på tv!
Hoppas hoppas hoppas verkligen att Sverige vinner, men just nu står de 1-0 till Ryssland så de verkar gå åt pipsvängen!
Imorn e de jobb som gäller. Sen typ springa hem och duscha och byta om. Så kommer päronen och hämtar mig och så åker vi! :)
Så nu blir de väl antagligen inget bloggande på ett tag om jag nu  inte sätter mig vid ett internetcafe och de e väl inget jag tänkerleta efter utan de emest om jag inte har något att göra och det finns nåt på campingen.
Nä, nu får allaha det så bra här hemma i sverige. Hoppas de blir finare väder här hemma.
Så,  till sist: GLAD SOMMAR på er!!!
Pussar och Kramar!!


Ligger i sängen...

Jo men de e faktiskt sant... Jannike har för en gångs skull gått å lagt sig INNAN klockan 22!!!! Nu blev jag mäkta imponerad!! Men man kan ju lika gärna ligga här som att sitta i soffan :)
Jag har fått lite kommentarer på mina inlägg ser jag. Tack!! :) Jag e ju sämst på att skcika tillbaka men fortsätt gärna!
Men nu undrar jag..... Vilka e de egentligen som läser min blogg?? Skulle ju va lite inressat att veta. Att ni skriver hej i en kommentar e kanske för mkt begärt?!?! Mest för att jag e nyfiken :)
Ja vad har man gjort idag då?? Jobbat och jobbat! Sen hem. Fortsätta med packandet. Men jag kan nog anse mig ganska klar nu. Så imorn ska alla grejjerna till husbilen och min lilla cykel oxå. Så nu måste jag gå till jobbet... hihi.... för de e ju såååå långt!! =P
Trodde nästan att Björn skulle ringa nu... men han jobbar väl så han kan väl inte... =/
Va med Alex på MM förut och handlade en deo och pantade våra flaskor! Så nu e den påsen oxå borta! Bara lite skräp i hallen kvar men de tar jag imorn!
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om just nu!
Vet ni vad jag saknar? Jag saknar att inte ha en hobby som alla andra! Vad gör alla? Kan ni ge mig lite förslag på nån hobby som jag kan ha?!?! =P
Näää nu ska jag sluta... vet inte vad jag ska skriva... kanske kommer på nåt om en stund!!!
Puss o Kram!

En ny design!!

Sitter här framför skärmen och känner mig faktiskt trött! Kanske inte så konstigt.. har hållit på å grejjsat heeela dagen!
Efter jobbet åkte jag med Alex till Hjertberg å handla lite mat. Så där gick vi med varsin korg å fjanta oss :) Ett tag fick vi för oss att korgarna va som barn eller hundar som vi gick å skällde på... Jag tror inte att någon såg oss :)
Sen tog vi en tur till kyrkogården och kikade på MA:s grav. De va en himla massa blommor. Usch va de e tragiskt och man fattar itne hur folk e funtade egentligen!
Så åkte vi hem. Jag sprang upp och hämtade mina kläder som skulle tvättas och ner igen till tvättstugan!
Tvätta tvätta tvätta! Huhu! Under tiden som jag tvätta lagade jag lite mat, taco!  Sprang runt här i lägenheten som en liten blå å fixa å dona :)
Alla kläder som jag tvättade har jag faktiskt strykit nu! Hur duktig e jag inte!! ;) Brukar aldrig stryka annars!!  Men iaf, nu ligger alla kläder nerpackade i backarna som jag ska ha med mig. Två backar blev de. Perfekt!!!
Vädret här i stan e verkligen konstigt just nu. De regnar och de e sol.... de kan nog inte riktigt bestämma sig hur de vill vara..
Ja, men som ni kanske ser så har jag en ny design på min blogg nu... Den som gjort detta e ju självklart lilla söta Alex!!!
Tycker att den blev riktigt fin och mysig med alla bilder o mönster å grejjer! :) Tack så mkt gumman!!! :)
Ååå jag åker snart!!! De e inte långt kvar nu!
Hade tänkt att jag kanske kan uppsöka ett internetcafe på campingen och uppdatera lite på bloggen.. men de vet jag ju inte än... men jag ska försöka!!
Så imorn då så ska jag packa de sista... fixa de sista hemma.. hjälpa mamma lite hemma med packningen och sen på onsdag så ska allt va klart. Då ska allt in i husbilen och jag ska till Cornelia och fika :)
Sen så bär de av!!! jaja, vilket tjat tänker ni nu... men slipp läsa då! =P
Nu ska jag plocka bort strykbrädan och strykjärnet..
Sen ska jag gå å sova så man orkar med morgondagen!! :)
Sov så gott alla ni... och dröm söta drömmar!!!
Pussar o Kramar!!! :)


Vänskap

En vän är en person som kommer nära
när de andra försvinner....


Sverige looosa! =(

Jag blir sååå trött! Innan fobollen skrev jag ett långt långt inlägg men tror ni inte de försvann eller?!?! Ja blir galen!!
Orkar inte skriva om de känner jag. Kollade ju på fotbollen. Sverige förlora med 2-1 mot Spanien. Det va 1 minut kvar på matchen. Vilken himla otur alltså!! Men vi hoppas nu istället att Grekland vinner mot Ryssland! Den matchen pågår just nu på tv! ^^
Sitter iaf hemma hos mamma o pappa. Känns som att jag sitter i en enda stor flyttkartong :) De e lådor överallt!! :)
Somnade på soffan förut.. asskönt! Åt thai-mat oxå. Mums! Thai.mat ska bli min nya grej nu tror jag.. eller ja, inte just nu men när jag kmmer hem från semestern :) De e verkligen bara fyra jobbdagar kvar nu! Weeiii... Vi åker snart!! :)
Började packa lite smått idag! Känns bra att ha börjat. Ska ha tre backar eller vad jag ska säga, sånna som typ Fazer har sitt bröd i, såna hårda backar. Två med kläder och en med mina prylar! Ska ju åka husbil ner så jag kommer få ett eget "rum". Ska bli göt!! :)
Skeeeeetans! Ryssland gjorde mål!! Bajs Bajs Bajs!!!!
Imorn e de loppis som gäller! Nu ett meddelande till alla! LOPPIS IMORN KL 10-17 PÅ HÖGER SIDA INNAN NÄREBO, VID ÖRSLÖSARONDELLEN!!!  KOM OCH SHOPPA LOSS!! DET KOMMER FINNAS FIKA ATT KÖPA!!!!!!
Nä. måste nog återgå till tittnadet av fotbollen. De e ju ruskigt spännande nu!
Det är endast 77 dagar kvar tills jag och Alex åker till Sthlm!! Wohooo!!!
Nu ska jag dra...
Puss o Kram på alla därute!

Fredag den 13:de

Idag har varit en av de bästa dagarna på rätt länge. Kände inget illamående eller ont i magen!!!
Vaknade i god tid. Gjorde mig te och mackor och sen började jag storstäda här hemma. Det behövdes kan jag säga. Men nu e de gjort iaf :)  Sen hoppa jag in i duschen och tog mig en sväng om! Sen tog jag min cykel å trampade ner till stan och hämtade våra Mamma Mia! biljetter och sen ner till kontoret. Hämtade några backar som jag ska packa ner mina saker i på semestern. Men för att få hem dom lånade jag pappas bil. Ner me grejerna i källaren. Tillbaka till konoret och sen cykla jag till interflora och köpte två rosor till Cornelia.Så cyklade jag hem igen. På vägen hem träffa jag Oskar så han kom till mig kl halv två å så trampade vi iväg mot Majåker till Cornelia!!! Firade att hon gått ut nian! De va släkten som va där! Mkt mkt trevligt må jag säga och väääldigt god mat!!!
Så när jag va på väg hem ringde jag å tjöta med Alex och så vipps så va vi på MM ihop och handlade. Så gick vi hem till henne och hon lagade mat, tacogrejjs som va huuur gott som helst! Så spelade vi Guitarhero! Megakul va de juh! Ska köpa de sen när jag kommer hem från semestern och jag har sparat lite pengar. Men det är ett måste iaf! Ska ha!! :)
Sen tog vi våra cyklar och cyklade runt i stan lite...men så fick vi så ont så vi åkte hem åt varsitt håll.. :)
Satte oss framför datorn och tjötade lite till... Pratade även med Kusin Vitamin.. Maijan!! =)
Nä, nu håller jag på å somnar. Imorn ska jag plocka ordning kartongerna till loppisen på söndag och så ska jag börja packa lite smått!!
Ni får sova så gott allihop!!!
Pusshej

Vi ska till Sthlm!!! :)

Då har vi bokat våra tågbiljetter och även bokat våra musikal biljetter! Jag och Alex ska på Mamma Mia i augusti. Ska bo på Dippan och så ska vi bara springa runt i hela stan och fota! Ska få låna Alex kamera.... dock den gamla gör hon ska ju på en ny värsting kamera... :)  I vilket fall så ser vi fram emot detta väldigt mkt!  Ska bli mega kul!!!
Ja vad har hänt sen sist jag skrev.. =/  Igår va jag på Spa-kväll. Vi hade fotbad och hon som höll i de hela visade nåra fotcreamer och peeling grejjer.... de va mysigt. Och självklart fick vi gofika!! Mums! De e de absolut bästa med såna där kvällar... allt fika :) Me like!!! :)
Idag så drog jag med mig Alex på stan för först skulle vi boka våra biljetter på¨Turistbyrån och sen så skulle jag köpa present till Cornelia som slutar nian imorn! Tänk ändå va tiden går fort... alla blir så himla stora och vuxna... Vad betyder de?!?! Jo, Jannike blir bara äldre och äldre... =/
Sen gick jag hem till mamma o pappa. Skulle betala lite räkningar och resan hem från Tyskland lr vart de e ifrån. Mamma håller på att packa för fullt. Snart e hela köket tomt. Eller ja, de står ju en massa kartonger där, men alla grejer e ute ur skåpen.
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.... Uppdatera en snabbis för Alex skull :)
Nu ska jag åter gå till mitt städande här som jag höll på med.. de e inte så kul men de e skönt när de e klart!
Jag får skriva mer i helgen... Ska ju på Cornelias fest imorn. På lördag e de fotboll som gäller och på söndag ska vi sälja på loppis hela dan! Men jag ska nog kunna klämma in ett litet inlägg under tiden!
Nä, nu vill jag åka till Italien... sen vill jag komma hem... sen vill jag åka till Sthlm!!! Åh.. nu e de bara roliga saker att se fram emot! Får försöka hitta på en masssa i höst oxå så man inte deppar ihop när de e så mörkt å kallt! Men hallå! De e ju lååång tid tills de e höst! Nu är det sommar!!! :)
Nu ska jag gåååå..... Jo höll ju på att glömma... Sverige vann över Grekland med 2-0 Hur bra e dom inte då :) På lördag e de match igen!! Wohooo!!! :)
Gonatt alla go männsikor därute! Och Alex, tack för att du finns å e min kompis!!! Jag har tur som har dig jag!!!!! Puss o Kram på dig och  alla andra!!!!

Fatta va tiden går fort!!

Nu är det bara 10 dagar kvar! Sen e de semester!!!! Weiiiii!! :) Snart borde jag börja packa. Jag ska ju ändå va borta ett tag! Elina har lovat att hålla ställningarna här hemma hos mig! Thank you!!! :)
Idag har väl inte hänt så mkt faktiskt. Jag gick hem efter jobbet och la mig i soffan och somna. Vakna när pappa ringde och bad mig hämta bilen på Björstigs. Så de va bra till att gå upp och ut i blåsten igen!
Sen åkte jag å handla lite mat. Tänkte att jag skulle göra nåt lätt och nyttigt. Men precis när jag stigit in genom dörren hemma ringde pappa och frågade om jag ville äta McDo-mat med dom. Ja ja... tonfisken blir ju inte gammal så jag va inte svår att övertala. Dom kom tillochmed hit med maten! De kallar jag service :) Ja, sen ringde jag Alex så vi gick ut och gick. Gick till Birgers och köpte en glass och sen gick vi hem igen och hämta kameran och så gick vi ner till vattnet. Gick runt en sväng. Vi va nog ute nästan två timmar. Gött! Men de blåser... gillar inte blåst. Men de e skönt att de inte är så där vindstilla och 30 grader ändå.
Har duschat och smörjde in benen med brun utan sol... ååååh, de torkar aldrig så jag lär väl se ut som en zebra imorn... fint! Nu sitter jag här och kollar på fotboll... Holland-Italien... Undra vem man ska hejja på?!?!
Nu ska jag kika in lite bloggar... sen platta håret och sen sova!!!
Puss o Kram alla underbara männskor!!!!

Björn Rosenström mm...

Söndag igen!
Har varit lite långledigt och extra långledigt blev de för min del... mot min vilja!
I torsdags vakan jag med illamående och jag va yr. Sen skulle jag sminka lig lite när allt bara svartna för ögonen och benen domna bort på mig...Jag svimma nästan! Sen hände lite mer men orka skriva de... De blev inget jobb för min del iaf..! Jag sov i stort sett heeela torsdagen!
Sen blev de fredag då gjorde vi inte så mkt. De va ju en röd dag så allt va stängt. På kvällen åkte vi ut till Majåker till Bromans å grilla. Hade mkt mkt trevligt och mysigt!
Lördagen..jaa.. va i Skara å la blommor på en grav. Sen åkte vi till Sjölunda och kollade på när massa vänner badade p nåra spela fotboll... Jag låg å glassade i solen!
Sen åkte jag hem... åt hos mamma å pappa.... gick hem..
Så kom min underbara vän Alex! Gjorde mig iordning och så kom Joel o Elina å hämta upp oss. Sen begav vi oss till Trässberg och hämtade Oskar. Sen till Uvered och hämta Anders o David!  När alla va på plats i bilen åkte vi mot Almensåsen!!! Detta va den absolut roligast kvällen på läänge! Björn Rosenström spelade! Massa fulla fjortisar! Å en heeel dröös de roliga o söta vänner!
Han började spela kl tolv... man bara... "suck"! Jag å Alex stod längst fram! Allra längst fram. Å hjälp va folk knöka på oss lr! Vi pallade inte att stå kvar där. Så vi gick men de va knappt så vi kom ut alltså. Men till slut gjorde vi de =)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om denna kväll! De va hur kul som helst. Jag o Alex hade kul iaf! Sprang runt och tog en massa kort å så. Sen köpte vi varsin skiva och efter konserten gick vi dit han skulle stå å signera. Så fick vi hans autograf i våra skivfrodral och en på min arm. Sen skulle Alex ta kort på mig när jag krama han men jag glömde de... så jag fick lixom gå tillbaka å bara "Du, jag skulle visst krama dig" Han bara "Självklart" Å så fick jag EN  KRAM!!!!
Ja... Hurra Hurra Hurra!!! Ja sen åkte vi väl hem! Hemma runt tre nångång!
Måste ju bara säga att Alex pappa e en störtskön lirare!!! Hahaha!! :)
Nä, måste nog gå å sova nu....Men en sak e säker: Jag ska på Björn Rosenström igen!!!!
Häää.... GOnatt alla goa vänner därute!!!!!
Puss o Kram

Den mysktiska potatismannen!

Stod i goda ro i tvättstugan och hängde min tvätt.
Tycker mig höra en kran som går igång. Tänker inte på de eftersom jag tror de e tvättmaskinerna som låter. Men de är ett väldigt tydligt ljud av en kran så jag vänder mig om och där står de en man inne på toaletten (vi har då en toalett inne i våran tvättstuga. Wierd I know). Jag vänder mig snabbt om och hoppas att han inte märker att jag upptäckt han. Men jag hade bara två strumpor kvar att hänga upp så jag gick ut.. "Hej hej" säger han... Jag bara "Aaa hej" Sen ska jag gå ut från tvättstugan.... Då står han i korridoren och tittar ner i en påse... Vänder upp blicken mot mig och säger: "Jag va bara inne å tvätta händerna för jag har plockat potäter" (läses på BRED västgötska)
Man bara..... öhhh...

Händer det något i eran tvättstuga??

1 Juni!

Idag är det sommarens första dag. Solen lyser och de känns verkligen som att sommaren har anlänt! Hoppas hoppas att den stannar nu!!
Ja, igår så hade vi firmafest. Mkt trevligt!
Jag, Alex, Elina och Daniel träffades kl två och cyklade iväg till campingen där vi skulle möta de andra kl fyra. Låg där i gräset på en filt och hade de allmänt trevligt :)
Klockan blev fyra och vi vandrade iväg till receptionen för att träffa de andra! Vi började med att ha Fem-kamp. Jag va sämst av alla! De enda jag fick poäng på va basketen! Aja, vad gör man.... Jag bjuder på de!! ;) Vårat lag förlorade ganska stort.... Men vi va glada ändå! :)
Vi bestämde oss för att traska iväg ner till vattnet för att grilla för vi började bli lite småsugna på nåt att käka... Så vi tände grillarna och där satt vi å prata och "sjöng" lite. Jag, Elina och Elin drog en Björn Rosenström låt!! Ooooo va bra vi va!! :) Vi va rätt länge nere vid vattnet. Camilla hade ordnat nåra presenter. Skulle haft tipspromenad men de blev de inget av. Jag fick iaf en äggkopp och en liten mössa till ägget. Så söt! Anledningen va att jag åt så mkt ägg...hmmm.... :)
Sen ville några gå och spela minigolf så då bröt vi upp från stranden och gick tillbaka till golfen. Vi dela upp oss och spelade. Jag fick tre nya kompisar :) (tre gubbar) Jag kallade mig lite stolt för ett golfproffs med bevisade snabbt motsatsen! Jag kom på sista plats även där!!! Kul kul! :)
Ja, efter golfen gick vi till stugan som Susanna och Amanda hade hyrt. Där satt vi och pratade och drack lite öl och lite vin och lite cider! Ett gäng med "grabbar" va brevid oss och dom hade visst en svensexa men rätt som de va så satt dom med oss på våra filtar. Aja, dom va ju trevliga så de gjorde inte så mkt plus att dom kanske stannade i tio minuter sammanlagt! :)
Närmare halv  tolv sa vi hej då och började cykla hemåt.
Ja, de va iaf en rolig och trevlig kväll. Har tagit en massa kort och om jag har lust kanske jag lägger upp nåt här nångång.
Idag sov jag kanske till halv elva. Gick upp och gjorde mig lite frukost. Satte mig vid datorn.
Men de va ju så fint väder ute så jag cyklade bort till elljusspåret och gick typ 5km där och sen cyklade jag hem.
Duschade lite och gjorde mig en god gad sallad. Hittade lite ggrejjer i kylen som man kunde ha i. Aja, den blev god iaf.
Sitter just nu på balkongen och undrar vad jag ska ta mig till nu. Ska ju iväg snart men fram tills dess. Kanske skulle kunna göra mig iordning. Ringa till mamma o pappa och fråga om dom tänker bjuda mig på mat ikväll :)
Aja, här kom iaf lite uppdatering.
Nu ska jag lägga bort datorn och enbart njuta av solen kanske en kvart, sen ska jag ta mig samman och göra lite nytta!!!
Men till nästa inlägg... Ha de toppen!!!!
Pusshej

RSS 2.0